Hirdetés

GameStar Awards 2019 - szavazz az év legjobb játékaira!

|

Ismét a ti szavazataitok alapján dől el, hogy mely játékok érdemelnek díjat a mögöttünk hagyott tizenkét hónap kínálatából.

Hirdetés

Frissítés: A szavazást lezártuk, rövidesen közzétesszük az eredményt.

Még mindig lezáratlan vita tárgya, hogy egy tízes skálán vajon hol is helyezhető el a 2019-es esztendő, amennyiben a 10 jelképezi a valaha volt legjobbat, míg az 1 a legalját. Mindazonáltal rengeteg játék jelent meg idén is, nehogy már könnyű dolgunk legyen a jelölésnél.

Hirdetés

Hiszen mint azt megszokhattátok, régi hagyományunkhoz híven csupán a jelölés jogát tartjuk fent magunknak, a szavazást már teljes egészében rátok bízzuk. Emellett természetesen figyelembe vesszük azt is, ha valakinek a véleménye homlokegyenest ütközik a miénkkel, így az öt-öt kiválasztott mellett találtok egy hatodik rubrikát is, amelybe, teszem azt, legjobbként akár olyat is beírhattok, amire mi egészen ellentétes értelmű jelzőt aggatnánk. Ízlés dolgában felesleges vitába bonyolódni. Ez alkalommal az év játékát is beleértve összesen 17 kategóriában szeretnénk kikérni a véleményeteket, mondjátok el ti, hogy mi volt 2019 legnagyobb csalódása, legjobb szerepjátéka, legjobb VR-élménye és így tovább!

Ahogy nincs két egyforma év, úgy nem lehet két szavazás sem ugyanolyan, elvégre a mindenkori játékkínálat határozza meg, hogy egyáltalán milyen témák mentén érdemes jelölteket állítani, ezért néhány kategóriától átmenetileg búcsút vettünk, másokat szétbontottunk. Amiatt pedig egy percre se fájjon a fejetek, ha valamelyik halmazt illetően nem tudnátok dönteni, szimplán ugorjátok át és voksoljatok arra, ami érdekel. Szavazataitokat december 31-ig várjuk, míg éjfélt nem üt az óra, hogy aztán már másnap feldolgozzuk és tudomásotokra hozzuk a végeredményt.

Addig se rejtsétek véka alá véleményeteket, fejtsétek ki kommentben, hogy mely játékok érdemelnek díjakat, és melyek azok, amelyek szerintetek csakis protekcióval kerülhettek a Top 5-be. Nindzsa lesz 2019 bajnoka, tán egy ifjú padawan, vagy mégis inkább egy halom zombinak látszó fertőzött? Döntsetek ti!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)