Hirdetés

GameStar Awards 2021 - szavazz az év legjobb játékaira!

|

Idén is ti választjátok meg az év legkiválóbb játékát, és azt is, hogy miként alakuljon az egyes kategóriák sorrendje.

Hirdetés

Kétségtelen tény, hogy 2021-et nem emlegethetjük egy lapon az olyan, játékmegjelenéseket tekintve legendás évekkel, mint amilyen például 2007 volt, de a GameStar szerkesztősége úgy látja, hogy alapvetően idén sem volt rossz gamernek lenni. Igaz, hogy még mindig nehezen lehet hozzájutni új generációs konzolhoz, vagy éppen az álmaink gamer-PC-jébe szánt vadonatúj GPU-hoz, és több ígéretes játék megjelenése csúszott jövőre, de ettől még semmivel sem volt egyszerűbb kiválasztani jelöltjeinket.

Miként tavaly ilyenkor, úgy most is 15 + 1 kategóriát hoztunk létre, egyetlen ponton változtatva az összeállításon: a VR-játékok helyét a kalandjátékok vették át. Minden kategóriában 5-5 játék valamelyikét segíthetitek győzelemhez a voksotokkal, kivéve az utolsót, az év játékáét, amelynek keretét 10 jelöltben határoztuk meg.

Hirdetés

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy a mi ízlésünk nem lehet száz százalékos fedésben mindenki máséval (és ez nagyon is jól van így), ezért minden egyes kategóriában nyitva hagytuk a lehetőséget, hogy olyan játékot nevezzetek meg, amelyik nem fért fel a nomináltak listájára.

Szavazni erre a linkre kattintva tudtok egészen december 31-én éjfélig, az eredményről három nappal később, vagyis január 3-án számolunk be nektek.

Ez persze ne tartson vissza senkit attól, hogy kommentben akár előtte, akár utána kifejtse a véleményét a 2021-es esztendő játékfelhozataláról, megossza velünk személyes kedvenceit, legnagyobb csalódásait.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A voksoláson való részvételhez mindenképpen be kell jelentkeznetek a Gmail-fiókotokba, mert a rendszer így képes meggátolni, hogy valaki egynél többször biztosítsa támogatásáról favoritjait. Mi ezzel párhuzamosan nem kapunk és nem is tárolunk adatokat, mindössze a voksok számát tartjuk nyilván.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)