Hirdetés

GameStar Awards 2022 - szavazz az év legjobb játékaira!

|

Idén megint rátok bízzuk, hogy kiválasszátok az év legjobb játékát, valamint az egyes kategóriák győzteseit.

Hirdetés

Meglehet, egészen máshogy festene a mostani szavazás, és a biztos befutónak tűnő jelöltek esélyei is szerényebbek lennének, amennyiben minden terv szerint alakul, és nem kell 2023-ra halasztani a Hogwarts Legacy, a S.T.A.L.K.E.R. 2, a Starfield vagy a Suicide Squad: Kill the Justice League premierjét, és ez csak a jéghegy csúcsa. De felesleges a felsoroltak hiányán lamentálni, majd szépen sorra kerülnek jövőre, vagy azután, ha netán még tovább késnének.

Ehelyett tekintsünk vissza még egy utolsó alkalommal a mögöttünk hagyott tizenkét hónapra, amelynek játékkínálata lehetett volna jobb is, de erős a gyanúnk, hogy azért mindenki meg tud nevezni legalább egy olyan címet, amit őszintén élvezett a 2022-es megjelenések közül.

Hirdetés

Ha netán többet is, akkor máris izgalmasabb lesz az előttetek álló feladat, mert újfent arra kérünk, hogy szavazzatok az év legjeiről. Miként tavaly, úgy most is 16 kategóriában neveztünk 5-5 jelöltet, egyedüli kivételt az év játéka jelent, ott ugyanis már 10 címet találtok.

Szavazni december 31-én éjfélig tudtok erre a linkre kattintva, ám mindössze csak egyetlen alkalommal, a voksoláshoz pedig be kell jelentkeznetek a Google-be. A határidő lejárta után lezárjuk a szavazást, az eredményt pedig január 2-án hozzuk nyilvánosságra.

Értelemszerűen senkit sem kötelezünk arra, hogy mindegyik kategóriában szavazzon, ha például nem szoktatok stratégiai játékokkal játszani, vagy egyetlen idei megjelenést sem próbáltatok ki, nyugodtan ugorjatok a következő kategóriára. Emellett most is adott a lehetőség, hogy amennyiben favoritotokat nem látjátok a nomináltak között, az Egyéb opciót választva más játékra adjátok le a voksotokat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Nagyra értékelnénk, hogy a szavazás végeztével lent, a kommentek között megírnátok, hogy mit gondoltok a 2022-es év játékairól. Melyik alkotással voltatok elégedettek, melyik múlta felül elvárásaitokat, és melyik okozott keserű csalódást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)