Hirdetés

GameStar Chat

|

Remélhetőleg sokak örömére jelenthetem, hogy oly hosszú várakozás után, a mai naptól hivatalosan is él a GameStar Chat. Bízom abban, hogy sok szép órát töltünk majd itt, segítve a másikat, bármiféle gondja-baja merülne fel. Legyünk minél többen, és csevegjünk!

Hirdetés

Először is szeretném megköszönni a Founders csapatának kitartó, és valóban remek segítségét. Tudjátok, ha ők nincsenek, nem jöhetett volna létre ez a chat sem... satöbbi satöbbi :D De komolyan, a lényeget nekik köszönhetjük. KÖÖÖÖSZÖNJÜK SSZZZÉÉÉPEN! :)

Nos kérem. Viszonylag egyszerűen lehet csatlakozni. A mai naptól kezdve a világ bármely pontjáról elérhetitek a


címet, melynek érintésével beindul a 3 lépéses procedúra. Ezek igen könnyű lépések, melyeket követve pillanatok alatt a csatinkban találod magad. Tekintsük is át ezeket villámgyorsan.

1. Amikor csatlakozol a gamestar.hu/chat címre, a következő ablak jelenik meg:


Itt tudjátok beírni felhasználóneveteket, és amennyiben regisztrált nicketek van, a kódotokat is. A "Mehet" feliratra kettintva géped gondos kerregésbe kezd.

2. Rövid, de annál fontosabb gondolatmenet után a géped feldob egy ablakot. Valami ilyesmi lesz:


Namármost ahhoz, hogy itt, java felületen be tudj lépni, erre biza igen kell nyomnod.

3. További töltögetés után már be is estél a csatiba, és valami ilyesmit kell látnod:




Sajnos, a mai, kiváló számítógépes világban semmi sem tökéletes. Így aztán előfordulhat, hogy valakinek a gépém nem működik a java kliens. Nincs veszve semmi. Bármely IRC klienst letöltheted (például mIRC - www.mirc.com). Ezután beállítod felhasználó nevedet, szervernek megadadod az irc.founders.hu címet, portnak pediglen a 6667-tet. Ezután már csak csatlakoznod kell a #GameStar csatornához, és már bent is vagy. Ez persze a bonyolultabb eset, remélhetőleg legtöbb kedves olvasónknak működni fog az előbbi megoldás.


Mit is mondhatnk mg? Kellemes idtlts, s kivl chatelst kvnok mindenkinek, az egsz GameStar Team nevben!


Ja, mégvalami. Nem ám elfelejteni a kommentezést, meg a fórumot, mert irgum-burgum lesz :)
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)