Hirdetés

GameStar cikkírói pályázat: Eljött a TE időd!

|

Lejárt a határidő, köszönjük a beérkezett 262 pályázatot! Ahogy tudjuk, értékeljük, de ez időbe fog telni... nem kevés időbe... Legyetek tehát türelemmel.

Hirdetés

A GameStar magazin cikkírói pályázatot hirdet olvasói körében. A részvételhez küldd el az alant részletezett kritériumok szerint elkészített cikkedet a palyazat@gamestar.hu címre, és máris neveztél a nagy megmérettetésre!

A legjobbnak ítélt 5 pályaművet megjelentetjük a magazinban és az online honlapon, a szerzőiket pedig rendszeres megbízással felvesszük a GS Team külsős részlegébe. Nincs unalmas irodai munka, véget nem érő meetingek, csak az endless fun, a játéktesztelés és a cikkírás! Hát nem szuper?

Íme a kritériumok:

Téma: Minden idők legjobb játéka (számodra)
Forma: játékteszt/bemutató
Terjedelem: minimum 3000, maximum 5000 karakter (space-ekkel együtt)
Extrák: 5 db screenshot képaláírásokkal (a képalák fontosak, a képalák jók)
Beérkezési határidő: 2009. június 7.,  23 óra 59 perc 59 másodperc 999 ezredmásodperc

 

További nyeremény: a fent említett 5 zsenipalánta lehetőséget kap a GameStar MediaCamp '09-en való részvételre, amely tulajdonképpen egy egynapos, sörözéssel egybekötött képzés lesz a játékújságírás alapjairól. A kurzust a GS Team prominens tagjai tartják majd székesfővárosunkban, a szerkesztőségben és a környező vendéglátóipari egységekben. a cikk beérkezési határideje tehát mégegyszer 2009. június 7-e, éjfél.

Ne habozz hát! Írj, küldd, és válj a GS Team tagjává!

 

Figyelem! A beérkezett pályaművek száma meghaladta a 230-at, aminek NAGYON örülünk!!! Azonban ez azt jelenti, hogy a pályaművek feldolgozása jóval hosszabb időt vesz majd igénybe a tervezettnél, ezért mindenkit előre kérünk, LEGYEN TÜRELEMMEL! Jelenleg úgy becsüljük, hogy a pályázatok kiértékelése MINIMUM 3-4 hétig tart majd.

Többen kértétek, hogy mindenképpen írjuk le véleményünket a pályaműveitekről. Sajnos a beérkezett pályaművek igen nagy száma miatt erre nincs lehetőségünk. Megértéseteket köszönjük!

MIndenkinek köszönjük a beküldött pályázatokat! A nyerteseket az értékelést követően értesítjük további teendőikről. Több pályázatot már ne küldjetek be! Köszönjük!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)