Hirdetés

GameStar előfizetés 2018 - még nem maradtál le!

|

Úgy döntöttünk, meghosszabbítjuk előfizetői akciónkat, így még januárban is lecsaphattok exkluzív ajánlatainkra!

Hirdetés

Reméljük, sokan találtatok a fa alatt egy GameStar előfizetést, vagy megleptétek magatokat eggyel. Érdemes most, az év végi előfizető akció során elkötelezni magatokat, ugyanis nem csak egy évnyi GameStar magazint, hanem sok mást is nagy kedvezménnyel szerezhettek meg.

Hirdetés

Az akciót meghosszabbítottuk január 31-éig, hogy aki esetleg épp karácsonyra kapott némi pénzt, tudja mire költeni. Továbbra is elérhető Prémium I., Prémium II., Prémium III. és Prémium IV. csomagunk, valamint a konzolosok figyelmébe ajánljuk PlayStation Plus-os ajánlatunkat, melynek keretében sokat spórolhattok a 365 napos előfizetésen. A Prémium IV-et választók egy fülhallgatót ÉS egy játékot kapnak, de külön érdemes a Prémium I-ben is körülnézni, ott található a legtöbb társas és az Office 365 is. Ajánlataink részletes leírását itt találjátok, most már tényleg ne maradjatok le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)