Hirdetés

A konzolos játékosoknak is megéri az éves GameStar előfizetés mellett dönteni

|

12 hónapos PS Plus tagságot vagy menő PS4 és Xbox One játékokat is választhattok a magazinok mellé!

Hirdetés

Most minden eddiginél jobban törekedtünk arra, hogy az előfizetési akcióban kínált extra csemegék a lehető legtöbb olvasónknak megfeleljenek, így nem csak PC-s címek, hanem például társasjátékok és kütyük is kerültek az egyes csomagokba. Természetesen a konzolos játékosokról sem feledkeztünk el.

Hirdetés

Teljesen egyértelmű, hogy a GameStar magazint kicsik és nagyok, fiúk és lányok, barcások és realosok, illetve PC-s és konzolos játékosok is olvassák. Nemrég már megmutattuk nektek, hogy a PC-s arcok milyen játékokat választhatnak éves GameStar előfizetésük mellé, most viszont itt van már az ideje annak is, hogy a konzolos címekről meséljünk nektek egy keveset. Kezdésnek jöjjön rögtön az Xbox One-os felhozatal: a Microsoft konzoljának tulajdonosai akár a most ősszel megjelent, nyílt világú autós kalandot, a Forza Horizon 4-et is hozzácsaphatják az előfizetéshez. Tavaly egy mesés utazásra indulhattunk az ókori Egyiptomba, ha pedig esetleg ti még nem éltétek volna át az aszaszinok testvériségének megszületését, akkor mindenképp érdemes lehet pótolni az Assassin's Creed Originst PS4-en vagy Xbox One-on - bizony, ez a játék mindkét platformra választható. Ha a Sony konzolja csücsül a nappalitokban, akkor akár az új Spider-Man választását sem árthat megfontolni, hiszen az idei év egyik legjobb konzolexkluzív játéka is a tiétek lehet 12 GameStar magazin mellett, kedvezményesen.

Ha viszont nem egy konkrét videojátékra fáj a fogatok, hanem be szeretnétek biztosítani, hogy egy teljes esztendőn keresztül együtt játszhassatok PS4-en a pajtásokkal, akkor a 12 hónapos PlayStation Plus tagság is remek választás lehet. Természetes a PS Plus nem csak a multiplayer játékmódokat nyitja meg a számotokra, hanem az aktiválásától kezdve minden egyes hónapban új  játékokkal bővül majd a gyűjteményetek. Idén olyan remek címeket is szórtak PS Plus extraként, mint például a Destiny 2, a Mafia III, a Bloodborne vagy épp a Heavy Rain, szóval jövőre is hasonló finomságokra lehet majd számítani. 

A fent felsorolt választható játékok illetve PS Plus tagság mellett természetesen megkaptok mindent, ami egyébként is jár a GameStar előfizetőknek: havi egy PC-s teljes játék, reklámmentesség a GameStar.hu-n, ESET vírusirtó kód, Delta Vision és Barcraft kuponok. Minden ajánlatunkat megtaláljátok ezen az oldalon!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)