Hirdetés

Válassz hozzád illő GameStar előfizetést 2019-re!

|

Szeretnéd reklámmentesen olvasni a GSO-t? Évi 12 GameStar mellé jól esne még egy extra PC-s, konzolos vagy társasjáték, netán hardver? Akkor lépj beljebb, köszöntünk a GameStar előfizetés csodás világában!

Hirdetés

Több okból is szeretjük az év utolsó hónapjait. Ilyenkor jönnek a legizgalmasabb játékok, ilyenkor jut több időnk bevackolni a gép elé és lepörgetni azokat a címeket, amik addig nem fértek bele, és ilyenkor indul a GameStar éves előfizetői akciója is, tele szuper izgalmas ajánlatokkal. Hetek óta érdes kezekkel és táskás szemekkel dolgozunk azon, hogy a lehető legjobb csomagokat tudjuk nektek összeállítani, és minél többen megtapasztalhassák, hogy GameStar előfizetőnek lenni öröm, boldogság, egészség, a kiegyensúlyozott életmód szerves része, olyan élmény, mint a bossharc előtt megtalált, tömött lőszerraktár, a 200 óra játék után megszerzett platinum trófea, vagy az első battle royale győzelem.

Hirdetés

Már jelenleg is közel harminc termék közül választhattok magatoknak, és ezek száma folyamatosan bővülni fog. Döntsétek el, ti milyen gamerek vagytok, és válasszatok csomagot ennek megfelelően! 

A hűséges

Akár régi visszatérő vagy, akár mostanában találkoztál a GameStarral először, ha ezt a csomagot választod, azonnal a hűséges GameStar olvasók táborába tartozol majd. 12 hónapon át havonta jár neked a GameStar magazin kézzel fogható formában, tele érdekes cikkekkel, tesztekkel, beszámolókkal, képekkel és néha rajzokkal. Emellett vásárlóként GameStar Plus taggá is válsz, minek következtében havonta egy PC-s játékkal, PC-s és mobilos ESET vírusírtóval, Delta Vision és Barcraft kuponnal leszel gazdagabb, bizonyos tartalmakhoz másoknál korábban férhetsz majd hozzá, illetve egyetlen reklám sem fog megzavarni a GameStar Online olvasása közben. Ez a szolgáltatás jövőre folyamatosan fejlődik majd, tehát 2019 pláne a GameStar előfizetők éve lesz, ráadásul ez a legjobb csomag, mivel eleve az utcai árhoz képest 20%-kal olcsóbban veheted meg a magazinokat, minimum 12 teljes játékkal (van, hogy egy újsághoz több cím is becsúszik), és digitális jóságokkal. 

A társasjáték-függő

Társasjátékozni legalább annyira szeretünk, mint videojátékokkal játszani, elég csak Kacira és daevre gondolni, akik Fun With Geeks módon tolják a kockadobást, kártyavetést, bábutologatást. Összeverődik a csapat, megy a közös taktikázás vagy épp egymás megfúrása, miközben próbáljuk nem összekenni a kártyákat válogatott rágcsálnivalók zsírjával. Az offline mókázás szerelmesei a Star Wars: Sorsok kétfős csomagját, a Trónok harca: A vastrónt, a Trónok harca társasjátékot (mely értelemszerűen nem ugyanaz, mint A vastrón), a Civilization társasjátékot, a Fallout társasjátékot, a Star Wars Lázadást vagy a Zombicide: Zöld Hordát is kedvezménnyel szerezhetik meg.

A PC-s játékos

Van egy egyértelmű különbség a PC-s és a konzolos játékosok között: míg előbbiek PC-s játékokkal játszanak, utóbbiak inkább konzolosokkal. Persze van közös halmaz, olyanok, akik vegyesen ragadnak billentyűzetet és kontrollert, de ha többnyire számítógépen pörgeted az újdonságokat, akkor te inkább PC-s játékosnak mondhatod magad. Mi most háromféle PC-s GameStar előfizetőt is álmodtunk, lássuk, te hova tartozol:

A naprakész PC-s játékos

Ha az aktualitások érdekelnek és az idei szezon legjobbjai közül választanál egyet, figyelmedbe ajánljuk a Farming Simulator 19-et,  a Darksiders III-at, a Soulcalibur VI-ot, a Call of Duty: Black Ops 4-et, a FIFA 19-et, a Battlefield V-öt, a Just Cause 4-et, a Fallout 76-ot, valamint az Assassin's Creed Odyssey-t. Amelyik már megjelent, azt szerettük, amelyik még nem, az jónak tűnik, szerintünk egyikkel sem lőhetsz mellé.

A jövőre gondoló PC-s játékos

Fontos gondolni a jövőre, félretenni egy kicsit, hogy elkerüljük az élet buktatóit. Rettenetes lenne tudni, hogy közeleg egy régóta várt játék, de nem tudjuk megengedni magunknak. A 2019-re tervező PC-sek a Resident Evil 2-t, a Metro Exodust, a Devil May Cry 5-öt, a Sekiro: Shadows Die Twice-t, az Anthemet vagy a Tom Clancy's The Division 2-t is bebiztosíthatják maguknak. Egyik sem rossz cím, nem tudtok hibázni ezzel sem.

A hardverekre gyúró PC-s játékos

A tökéletes játékélmény elérése érdekében fontos arról is gondoskodni, hogy az alkatrészek és a perifériák megfelelőek legyenek. Játék helyett hardverekkel is szolgálunk, az ezek iránt érdeklődő PC-sek a Trust GXT 128 Kusan egeret, a Trust GXT 865 Asta billentyűzetet, vagy az 1TB-os, 2.5-es Hitachi merevlemezt kaparinthatják meg. Havi 1 játék egyébként is jár a magazinok mellé.

A konzolos játékos

Az iménti kis gamerhatározó alapján tudhatjuk, hogy aki főleg konzolon játszik, az a konzolos játékos. Idén nem csak hogy gondoltunk rájuk, de tehettünk is a boldogságukért: játékok tekintetében a tavaly megjelent, fantasztikus Assassin's Creed Origins PlayStation 4-es és Xbox One-os, a Forza Horizon 4 Xbox One-os változatával, illetve az idei év nagy slágerével, a Spider-Mannel tudunk szolgálni. A legjobb viszont a 12 hónapnyi PlayStation Plus, melyen több mint 30%-ot spórolhattok, ha GameStar előfizetéssel együtt veszitek meg.

A streamer

Bárkiből lehet népszerű videós, ha érdekes tartalmat gyárt. Ha megmutatnád magad és játékod a világnak, kezdetben segíthet a Trust GXT 786 szett, mely egy webkamerából és egy mikrofonból áll. Aztán ahogy nő a közönség, úgy javulhat majd a minőség - mi neked szurkolunk!

A mobiljátékos

Mobilon sem elhanyagolható a komolyabb játékok száma, de az érintőképernyőnek azért vannak korlátai. Ilyenkor jöhet jól egy bluetoothos gamepad, mondjuk a Gocomma Mocute 050, mely iPhone-nal és Androiddal egyaránt működik (mármint azokban a játékokban, amik támogatják, és elég sok ilyen van), sőt, PC-hez is csatlakoztatható. 

A mozduló gamer

A Mozdulj Gamer Mozgalom keretein belül igyekszünk mindenkit mozgásra bátorítani, és talán még egy kis motivációt adhat az Alfawise Mini 3 karkötő, ami pulzust, lépést, vérnyomást mér, alvást figyel, és mindemellett elég divatos. Ha aktív, fitt gamer akarsz lenni, válaszd ezt! Ha csak zenét hallgatnál mondjuk futás közben, a Skullcandy INKD lesz a jó válsztás

A termékeket minden esetben futárszolgálattal küldjük ki, ennek díja is bele van építve a csomagok árába. Rossz tapasztalatok miatt nem bízzuk a Postára, így garantáltan megkapjátok, amit rendeltetek, de ha valahogyan mégis elkeveredik, kárpótolva lesztek. A kínálat folyamatosan bővül, de ha valami megtetszik, ne legyetek restek bebiztosítani magatokat. Az egyetlen rossz döntés az lehet, hogy nem fizettek elő, akkor felsír egy kiscica, megbotlik egy angyalka, örökre beborul, Párizsban jár az ősz, nem jön a Red Dead Redemption 2 PC-re. Ki akarná ezt? Kinek állna ez érdekében?

Köszönjük mindenkinek, aki eddig is hűséges előfizetőnk volt, várunk titeket nagy szeretettel és rengeteg meglepetéssel 2019-ben is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)