Hirdetés

Vérbeli PC-s játékos vagy? Nézd meg, mit kínál neked a GameStar előfizetés!

|

Előfizetői akciónk keretében tizenhat PC-s játék közül választhatod ki azt, amelyikre a legjobban vágysz.

Hirdetés

Aki volt már GameStar előfizető, az tudja, hogy mekkora életminőség-javulást eredményez, ha havonta érkezik a GameStar magazin épp aktuális száma. A fólia letépése, a friss újság illata, a kódok beváltása majdnem olyan jó, mint egy jeges üdítő egy forró nyári napon. 

Hirdetés

Ezt már csak úgy lehet fokozni, ha éves előfizetői akciónk keretében választotok valami kedvezményes extrát a 12 magazin mellé. PC-s játékosként például PC-s játékot érdemes igazán: 16 különböző cím közül válogathattok, melyek között van idei megjelenés és jövő évi újdonság is. Az őszi kínálatból például tiétek lehet az Assassin's Creed Odyssey (ami tőlünk 9.3 pontot kapott), a FIFA 19 (ami 9-et), a Soulcalibur VI (mely 8.5-öt), a Call of Duty: Black Ops 4 (ez 8.8-cal zárt), vagy a még megjelenés előtt álló Farming Simulator 19, a Darksiders III, a Battlefield V, a Just Cause 4 vagy a Fallout 76.

A jövő évi kínálatból is válogattunk már, így ha van valami, amit biztosan nem akartok kihagyni, már most lefoglalhatjátok saját példányotokat. A januárban érkező Resident Evil 2, a februárban megjelenő Anthem és Metro Exodus, valamint a márciusi Sekiro: Shadows Die Twice, a Devil May Cry 5 és Tom Clancy's The Division 2 is kedvezményes áron vár benneteket.

Ezek mellé természetesen jár minden, ami eleve is jár a GameStar előfizetőknek: havi egy PC-s teljes játék, reklámmentesség a GameStar.hu-n, ESET vírusirtó kód, Delta Vision és Barcraft kuponok. Minden ajánlatunkat megtaláljátok ezen az oldalon!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)