Hirdetés

Nincs még elég társasjátékod? Válassz egyet a GameStar előfizetésed mellé!

|

Előfizetői akciónk keretében 7 társasjáték közül választhatod ki azt, ami a legjobban illik hozzád.

Hirdetés

Elindult a szokásos év végi előfizetői akciónk, melynek keretén belül idén nemcsak PC-s és konzolos játékokat, valamint hardvereket zsákolhattok be, hanem többek közt néhány fantasztikus társasjátékra is lecsaphattok.

Hirdetés

Az analóg játék egyre nagyobb népszerűségnek örvend, heti rendszerességgel bukkannak fel társasjátékok, amikre sokmillió dollárt dobnak össze a rajongók, így ma már nem csak a Monopoly-Rizikó-Gazdálkodj Okosan trióból lehet választani. Sőt, egyre több játék jelenik meg magyarul, így attól sem kell tartani, hogy a 30-40 oldalas szabályt nem fogjátok tökéletesen érteni.

Azért megijedni nem kell, nem a világ legkomplexebb játékait válogattuk össze, de nem is faék egyszerűségű mókákról van szó. A teljesen kooperatív Zombicide: Zöld Hordától kezdve a két frakció harcát felelevenítő Star Wars: Lázadáson át egészen az egymás hátbaszúrására kihegyezett Trónok harcáig mindenféle játék megtalálható a kínálatban, de bármelyikre böktök is rá, nem fogtok csalódni.

Ezek mellé természetesen jár minden, ami eleve is jár a GameStar előfizetőknek: havi egy PC-s teljes játék, reklámmentesség a GameStar.hu-n, ESET vírusirtó kód, Delta Vision és Barcraft kuponok. Minden ajánlatunkat megtaláljátok ezen az oldalon!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)