Hirdetés

Három magazin, három PC-s játék, és 9 euró ajándékba – hogy tetszik?

|

Mindig megéri GameStar előfizetővé válni, de most, limitált ideig elérhető ajánlatunkkal még jobban jártok.

Hirdetés

GameStar magazint venni jó, mert szép, remek illata van, minden hónapban telepakoljuk érdekes, online nem vagy csak később elérhető cikkekkel, ráadásul egy PC-s teljes játék mellett minden hónapban jár hozzá vírusirtó kód, kuponok, reklámmentesség a GSO-n, miegymás.

Hirdetés

Ha boltban veszitek, 1995 forintért vásárolhatjátok meg az újságot, azonban előfizetőként kedvezményt kaptok - így háláljuk meg, hogy hosszabb távra elkötelezitek magatokat mellettünk. Most korlátozott ideig elérhető kedvezményes ajánlatunk, melynek keretében nem csak hogy megkapjátok 5420 Ft-ért a következő három lapszámot (vagy amelyik három egymás követőt szeretnétek, rajtatok áll, mikor indul az előfizetésetek), de megajándékozunk titeket három darab, egyenként 3€ értékű, az Eneba.com-on játékokra beváltható kuponkóddal is. Ráadásul ebben az árban már a szállítási díj is benne van.

Az Eneba egy online bolt, ahol a Steamen, a Uplay-en, a Bethesda.net-en és további platformokon beváltható PC-s játékkódokat vásárolhattok kedvező árakon. Ha szeretnétek jobban megismerni, ezt a cikket olvassátok el.

Ne maradjatok le; nem rossz dolog gyakorlatilag egy és egy negyed újság áráért hármat kapni.

Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. A kuponok 2019. december 31-ig válthatóak be, és nem érvényesíthetők ajándékkártyákra, FIFA pontokra. Egy vásárlás alkalmával egy kupon aktiválható, így érdemes különböző termékeket külön-külön a kosárba tenni és egyenként kifizetni. A kuponok beváltására csak Magyarországról van lehetőség. Az előfizetői ajánlattal kapcsolatban a Project/029 kiadó elérhetőségein, míg kuponbeváltással kapcsolatban az Eneba támogatási oldalán vagy a support@eneba.com oldalon lehet segítséget kérni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)