Hirdetés

GameStar előfizetést karácsonyi ajándéknak? Ezért jó ötlet!

|

Kipróbálnád 2015 legjobb, netán 2016 legjobban várt játékait? Kéne már egy új gamer füles? Szívesen olvasnál a legizgalmasabb játékokról? Akkor a GameStar előfizetésnek ott a helye a fa alatt!

Hirdetés

Közeleg az év vége, ami több dolgot is jelent. Nyakunkon a téli szünet, na meg persze a karácsony, és ilyenkor sokan tanácstalanul állnak, hogy mi is kerüljön a fa alá. A gamereknél egy jó játék mindig telitalálat, egy jó könyvvel pedig szinte senkinél nem lehet mellélőni, és persze ott a GameStar előfizetés, amelyben összekötöttük a kellemest a hasznossal, így a több mint ezer oldalnyi olvasnivaló mellé több mint egy tucat játékot is csomagoltunk. 

Mit kapok, ha előfizetek a magazinra?

Előfizethettek 6 vagy 12 számra, amely darabonként 116 oldalnyi érdekességet kínál, na meg persze lapszámonként legalább egy Steames teljes játékot. Idén olyan AAA címek várták az olvasókat, mint a Thief, a Tomb Raider, a F.E.A.R. 3 vagy épp az XCOM: Enemy Unknown (és akkor a decemberi meglepetést még nem is láttátok), ezen pedig 2016-ban sem akarunk változtatni. Emellett jövőre is számíthattok majd extra meglepetésekre, in-game tartalmakra, poszterekre vagy épp bétakulcsokra, az pedig már csak hab a tortán, hogy minden GameStar magazin ára teljes egészében levásárolható a Delta Vision üzleteiben.

Miért éri meg előfizetni?

Az előfizetők két nappal korábban juthatnak hozzá a magazinhoz, ami néha kereskedelmi forgalomban nem kapható, speciális előfizetői címlappal érkezik. Ami még ennél is izgalmasabb, hogy természetesen így olcsóbban is szerezheted be a magazint, hiszen a fél éves előfizetés esetén 11 970 forint helyett 9870 forint, míg egy éves előfizetés esetén 23 940 forint helyett mindösszesen 19 020 forintért lehet a tiéd 12 lapszám.

Miért pont most fizessek elő?

Ezek az akciók év közben is elérhetőek, ami miatt azonban érdemes karácsonyi ajándékként választani a GameStart az előfizetést, az az extra ajándék, amit csak és kizárólag ilyenkor adunk a prémium előfizetések mellé. Ezek mellé a csomagok mellé olyan játékokat választhatsz, mint a Fallout 4, a Star Wars Battlefront, az Assassin's Creed Syndicate, vagy épp a Need for Speed, de lecsaphatsz néhány menő gamer kiegészítőre is. Érdemes sietni, hiszen ezek az akciók csak a készlet erejéig, de legkésőbb 2015. december 31-ig érvényesek. A különböző előfizetéseket és a hozzájuk járó ajándék játékok listáját itt találod.

Pontosan mit kell tennem, hogy előfizessek?

Amennyiben úgy döntesz (és hát miért ne döntenél úgy), hogy a GameStar előfizetés lesz az ideális karácsony ajándék magadnak, a gyereknek, apunak, anyunak, a szomszéd bácsinak, az összes embernek a világon, akkor nincs más dolgod, mint ellátogatni a https://www.gsplus.hu/elofizetes2016 oldalra, kiválasztani a megfelelő előfizetést és a hozzá járó ajándék játékot vagy hardvert.

Amennyiben bármilyen kérdésed van az akciókkal vagy a különböző előfizetésekkel kapcsolatban, fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz: munkaidőben a 06-1-5774301-es telefonszámon vagy a terjesztes@gamestar.hu e-mail címen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)