Hirdetés

GameStar előfizető vagy? Itt egy laptop!

|

Sorsoltunk. Valaki nyert. Ezért nagyon jó dolog Prémium GameStar előfizetőnek lenni , mert ilyenek történnek az emberrel!

Hirdetés

Emlékeztek még? Tavaly decemberben egy Toshiba Satellite P855-33U gamer laptopot a hozzá tartozó Mad Catz egérrel, vagy pedig a 3 high-tech gamer Razer Kraken E-Panda Hooligan fejhallgató egyikét ígértük nyereménynek a GameStar előfizetői akció keretében. 

Meg is hosszabbítottuk aztán ezt az akciót, majd a végén sorsoltunk is egy nagyot, és hogy adjunk egy kis stílust neki, videón is bemutattuk a főnyereményt. HP és Mocsy ültek kamera elé, azóta már levélben értesítették is a nyerteseket, ráadásul a Toshiba laptop boldog tulajdonosa be is jön hozzánk, talán majd be is tudjuk mutatni nektek... de addig is itt a videó:

Gratulálunk a nyertesünknek, és köszönjük mindenkinek, hogy előfizetőnk, azon leszünk egész évben, hogy azt érezzétek, ez egy jó döntés volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)