Hirdetés

GameStar-előfizetés a legjobb játékokkal, hardverekkel és gamerkiegészítőkkel

|

Battlefield 1-et szeretnél vagy Call of Duty: Infinite Warfare-t? Inkább a Dishonored 2 vagy a Ghost Recon Wildlands láttán emelkedik meg a pulzusod? Netán hardvert vagy gamerkiegészítőt szeretnél dobozos PC-s játék helyett? Válaszd GameStar-előfizetéssel, hogy igazán jól járj!

Hirdetés

Folytatva nemes hagyományunkat, idén októberben is meghirdetjük év végi előfizetési akciónkat. Egy féléves és négy különböző éves csomagot állítottunk össze bízva benne, hogy mindenki megtalálja majd a kedvére való ajánlatot. Ha tapasztalt előfizető vagy, már ismered a dörgést, ám amennyiben még csak fontolgatod, hogy belépj a klubba, felmerülhet benned pár kérdés az alábbiak közül.

 

Egyáltalán miért érdemes előfizetőnek lenni?

Az előfizetés típusától függően hat, illetve tizenkét magazinnal gyarapodik gyűjteményed. Ráadásul ezek mellé minden hónapban legalább egy steames teljes játékot adunk ajándékba. Mások mellett a Batman: Arkham City Game of the Year Editionnel, a Batman: Arkham Origins-szel, az Injustice: Gods Among Us-szal, a Mortal Kombat: Komplete Editionnel, a Resident Evil 5-tel és a Remember Me-vel örvendeztettük meg olvasónkat. Emellett a magazin ára teljes egészében levásárolható a Delta Vision üzleteiben, valamint minden hónaban meghívunk egy italra (fiatalkorúak esetében szigorúan alkoholmentesre) a Barcraftban.

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a GameStar magazin ára évek óta változatlan és más kiadványoktól eltérően az oldalszámát sem csökkentettük.

De ezeket akkor is járnak nekem, ha az újságosnál veszem meg a magazint?

Természetesen.

Akkor mégis mi a különbség?

Egyebek mellett az, hogy két nappal az utcai megjelenés előtt juthatsz hozzá kedvenc magazinodhoz. De nyugodtan említhetnénk a kereskedelmi forgalomban nem kapható speciális előfizetői borítóval rendelkező lapszámokat is. Mindazonáltal a legmeggyőzőbb érv az a nem elhanyagolható összeg, amit megtakaríthatsz az utcai árhoz képest.

Ha egy darab GameStar magazin 1995 forintba kerül az újságárusnál, akkor az hat hónapon keresztül 11 970, egy éven át pedig 23 940 forint kiadást jelent számodra. Innentől csak egy lépés összehasonlítani a normál előfizetési díjakkal (9870 Ft/19 020 Ft), illetve az év végi előfizetési akció ajánlataival.

Féléves előfizetés - 16 990 Ft

Hat darab GameStar magazin (legalább 6 darab steames teljes játékkal) és 1 darab választható dobozos PC-s játék vagy hardver

Mortal Kombat X

Lego Star Wars: The Force Awakens

Mad Max

Rise of the Tomb Raider

Tom Clancy's The Division

Assassin's Creed Unity

Far Cry Primal

URAGE Illuminated egér (ajánlott fogy. ár: 6990 Ft)

CASELOGIC Ibira laptop hátizsák (ajánlott fogy. ár: 9990 Ft)

Prémium I. előfizetés - 27 990 Ft

Tizenkét darab GameStar magazin (legalább 12 darab steames teljes játékkal) és egy darab választható dobozos PC-s játék vagy hardver

Doom

Fallout 4

The Witcher 3: Wild Hunt GotY

Dishonored 2

Total War: Warhammer

URAGE Exodus Macro billentyűzet (ajánlott fogy. ár: 9990 Ft)

Skullcandy SMOKIN BUDS 2 fejhallgató (ajánlott fogy. ár: 9990 Ft)

Prémium II. előfizetés - 29 990 Ft

Tizenkét darab GameStar (legalább 12 darab steames teljes játékkal) és egy darab választható dobozos PC-s játék vagy hardver

Grand Theft Auto V

World of Warcraft: Legion

Mafia 3

Dark Souls 3

Pro Evolution Soccer 2017

URAGE SoundZ Evo headset (ajánlott fogy. ár: 9990 Ft)

SPEEDLINK STRIKE NX gamepad (ajánlott fogy. ár: 12 399 Ft)

Skullcandy Inkd Bluetooth vezeték nélküli fehallgató (ajánlott fogy. ár: 15 990 Ft)

Prémium III. előfizetés - 31 990 Ft

Tizenkét darab GameStar (legalább 12 darab steames teljes játékkal) és egy darab választható dobozos PC-s játék vagy hardver

Call of Duty: Infinite Warfare

Civilization VI

URAGE Soldier gaming hátizsák (ajánlott fogy. ár: 16 990 Ft)

SPEEDLINK BLACK WIDOW XE joystick (ajánlott fogy. ár: 18 999 Ft)

CASELOGIC Larimer laptop hátizsák (ajánlott fogy. ár: 16 990 Ft)

Prémium IV. előfizetés - 34 990 Ft

Tizenkét darab GameStar (legalább 12 darab steames teljes játékkal) és egy darab választható dobozos PC-s játék vagy hardver

FIFA 17

Watch Dogs 2

Titanfall 2

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

SPEEDLINK DRIFT O.Z. Racing kormány (ajánlott fogy. ár: 21 499 Ft)

Meddig lehet akciósan előfizetni a GameStar magazinra?

Akciós ajánlatunk a készlet erejéig, legkésőbb 2016. december 31-ig tart, és egyaránt vonatkozik minden olyan régi, illetve új előfizetőre, aki az előfizetői csomag típusától függően 34 990, 31 990, 29 990, 27 990 vagy 16 990 forintos áron előfizet a GameStar magazinra a Project029 Media & Communications Kft.-nél.

Más csomagra is elő lehet fizetni a felsoroltakon kívül?

Természetesen, ugyanis az akciótól függetlenül továbbra is érvényesek normál előfizetési áraink, azaz ajándék nélkül, ám jelentős megtakarítás mellett is előfizethetsz egy évre 19 020 (hétvégi vagy diákkedvezménnyel 17120) forintért, vagy fél évre 9 870 (diákkedvezménnyel 8850) forintért.

Ok, hagyom magam rábeszélni. Mit kell tennem?

A gamestar.hu/elofizetes2017 oldalon kattints a rokonszenves ajánlatcsomagra, majd kövesd az utasításokat. A választott ajándék nevét írd be a megjegyzésbe, vagy írd meg a terjesztes@gamestar.hu címre.

Ha egy már megjelent PC-s játékra esett a választásod, akkor az előfizetési díj jóváírása után eljuttatjuk azt az általad megadott címre. Amennyiben viszont még nem jelent meg, akkor a szoftvert a hivatalos magyarországi megjelenése után küldjük.

A különféle termékek korlátozott számban állnak rendelkezésünkre.

Kihez forduljak, ha további kérdéseim vannak?

Az akcióval, és minden más előfizetéssel kapcsolatos kérédéssel fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz: munkaidőben a 06-1-5774301-es telefonszámon vagy a terjesztes@gamestar.hu e-mail címen.

Az előfizetés időtartama alatt az előfizetés nem mondható fel. Az év végi előfizetés akció más akcióval nem vonható össze. Minden jog fenntartva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)