Hirdetés

GameStar előfizetői hűségakció!

|

Most egy halom játék és videokártya jár leghűségesebb olvasóinknak! És Te vajon közéjük tartozol?

Hirdetés

A GameStar előfizetés egy rendkívül okos találmány. Egyrészt hónapról-hónapra, fölösleges és megterhelő újságosbódé-látogatás nélkül hozzájutunk Magyarország legnagyobb játékmagazinjához, másrészt olyan extra juttatásokat kapnak Kedves Előfizetők, amiből az időszakos olvasóink sajnos most kimaradnak. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy hamarosan 50 darab játékszoftver és egy tekintélyt parancsoló GAINWARD 9800 GTX+ 512 MB videókari kerül kisorsolásra - előfizetőink között. Persze ezért Nektek is tenni kell valamit. Először is bizonyosodjatok meg afelől, hogy április 30-án (még vagy már) aktív GameStar előfizetéssel rendelkezzetek. (Tehát ha az áprilisi számot majd a postás hozza, akkor jók vagyunk.)  Ha ez stimmel, akkor máris gratulálunk, mivel az induláshoz szükséges kritérium már teljesült. A második, és egyben utolsó körben egy egyszerű kérdésre várjuk a választ, amit valószínűleg mindenki, de régi olvasóink biztosan meg tudnak válaszolni. Ez így hangzik:

Ki van közülünk legrégebben a GameStar Teamben?

A: Chavalier
B: Gyu
C: Flatline

Ne, ne a mobiltelefonodat keresd! Most nincs se SMS, se 250Ft+ÁFA. Helyette az általad helyesnek vélt választ küldd el nekünk e-mailben a husegakcio@gamestar.hu címre. Ebben az adatfeldolgozás és a mi munkánk megkönnyítése végett kérünk, írd még bele neved (amely névre kézbesítik a lapot), címed (ahová az előfizetett lapszámokat kapod) és telefonszámod (ez opcionális, hogy csinos telefonos kisasszonyaink megtaláljanak). A helyes válaszadók között kisorsolunk 50 db Legjobb Választás játékszoftvert a CD Projekt felajánlásának köszönhetően, illetve főnyereményként egy GAINWARD 9800 GTX+ 512 MB videokártyát, a Mercury Magyarország Kft jóvoltából.

 

legjobbv-500.jpg
 
gainward.jpg
 

 

Abban az esetben pedig, ha április 30-án valamilyen megmagyarázhatatlan okokból kifolyólag nem lenne aktív GameStar előfizetésed, még nem késő ezt orvosolni. Online piacterünkön egy-, fél- vagy akár negyedéves konstrukciók várnak, ellenállhatatlan hétvégi és diákkedvezményekkel megkönnyítve, a mai játékosok pénztárcájához szabva. Mikor érdemes tehát előfizetni a GameStar-ra, ha nem most? Sok szerencsét mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)