Hirdetés

GameStar és AXE a Balaton Soundon

|

Négy napos buli kezdődik a Balaton partján AXE angyalokkal és kamerázó GS-stábbal.

Hirdetés

Július 7. és 10. között ad otthont Zamárdi a Heineken Balaton Sound fesztiválnak, ahol a négy nap alatt a teljesség igénye nélkül olyan művészek és formációk is fellépnek, mint Snoop Dogg, Tiesto, Mika, vagy épp David Guetta.



A GameStar forgatócsoportja is kilátogat a rendezvényre, hogy megörökítse a legizgalmasabb pillanatokat, lencsevégre kapja a legszebb csajokat, például a felhevülésre okot adó és a felfrissülésre viszont lehetőséget nyújtó AXE angyalokat.



A dolgok jelen állása szerint az égiek is kegyeikbe fogadják az idei Heineken Balaton Sound fesztivált, ezért tűző napsütésben, harminc-akárhány fokban butaság lenne nemet mondani a gyönyörűséges angyaloknak, akik szívesen tusolnak le minden bátor jelentkezőt. A "szörnyű megpróbáltatásokat" önként vállaló urak AXE fürdőnadrágot és törülközőt is kapnak ajándékba, hogy fel tudják dolgozni az őket ért traumát.




Találkozunk mindenkivel, aki leugrik velünk együtt bulizni. Talán köztük lesznek a napijegyek és a bérletek nyertesei is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)