Hirdetés

GameStar év végi előfizetői attrakció 2010

|

Idei évzáró előfizetői akciónkat nem bonyolítottuk túl: válassz a következő 12 GameStar mellé két fantaszikus játékot!

Hirdetés

UPDATE!

Aki lemarad, az kimarad - szokták mondani. A hatalmas érdeklődésnek köszönhetően a GTA IV. részét máris szétkapkodták, így sajnos azt már nem lehet választani. Ám emiatt kár lenne búslakodni, hiszen „kincseket" rejtő tárházunk még telis-tele van szebbnél szebb és jobbnál jobb játékokkal, amik csak rátok várnak kedves leendő előfizetőink. Nosza, mire vártok még? Fosszatok ki minket!


(Azon előfizetőink, akik eddig még nem kapták meg a Rockstar alkotását, ne aggódjanak, amint megjelenik a másik általuk kiválasztott játék, azonnal postakocsira ültetjük őket. Persze, ha valaki már most szeretne randalírozni a GTA IV. részével, annak személyesen át tudjuk adni, ha befárad ide hozzánk. A cím: Madách tér 13-14)

 

Kedves Olvasók! Idén nem bonyolítottuk túl előfizetői akciónkat, mert úgy gondoltuk, hogy aki a GameStart szereti (amellett, hogy rossz ember nem lehet) nyilván mi mást kérne mellé, mint játékot. Esetleg... két játékot?

Ez esetben íme, ha most, a GameStar Év Végi Előfizetői Attrakció 2010 keretében FIZETTEK ELŐ erre a remek magazinra, 19020 forintért, akkor nem csupán 4920 forintot spóroltok a 12 GameStar lapszám utcai árához képest, hanem választhattok egyet az Electronic Arts által felajánlott PC-s játékaink közül (Crysis 2, Dead Space 2, Dragon Age II, Need For Speed: Hot Pursuit), majd választhattok még egyet a CNG.hu Kft. által felajánlott PC-s játékaink közül (Fallout: New Vegas, Fallout 3, Grand Theft Auto IV, Majesty 2). Nyilván már csak egy kérdés maradt: és hol lehet előfizetni? HÁT ITT!

Tehát még egyszer: 23 940 forint helyett 19 020 forintért Tiéd lehet 12 GameStar, és két kiváló, dobozos, PC-s játék. Ezután már csak a száraz információk következnek: az akcióban részt vehetnek már érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink is, illetve új előfizetők is. A MEGRENDELÉST követően a választott játékok nevét a www.gamestar.hu/elofizetes oldalon, az előfizetői díj befizetése után add meg, legkésőbb 2010. december 30-ig. A választott két játékot egy csomagban, a játék hivatalos magyarországi megjelenése után postázzuk ki. Kérjük, hogy számlázási és kézbesítési címeden kívül telefonszámod és e-mail címed is add meg a megrendelésnél, valamint tüntesd fel, hogy postai úton vagy Kiadónkban személyesen kívánod átvenni az ajándékokat. A szoftverek korlátozott számban állnak a kiadó rendelkezésére, ezért az előfizetői akció a készlet erejéig vagy legkésőbb 2010. december 30-ig érvényes! Az előfizetés időtartama alatt az előfizetés nem mondható fel. Az akció még ennél is részletesebb leírását a GameStar novemberi és decemberi lapszámaiban találod, de bármilyen kérdéssel fordulj bizalommal Ügyfélszolgálatunkhoz, munkaidőben az (1) 577-4301 telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat@idg.hu email címen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)