Hirdetés

GameStar Évértékelő 2013: ahogy Nightwolf látta

|

Ma annak az embernek az összefoglalóját olvashatjátok, aki híressé tette a „fogalmam sincs" mondatot és aki szerint a FIFA 13 a májkrém mellé jár a hipermarketekben.

Hirdetés

Tegnap elolvashattátok, hogy az egyesek szerint mikrofonba visító daev milyennek élte meg az idei évet, de talán senkit nem ér meglepetésként, hogy ő csak megnyitotta a sort. Ma Nightwolf osztja meg veletek értékes gondolatait, akinél a legrosszabb élmény a svédasztalhoz kapcsolódik, de annak mindenképpen örülhetünk, hogy mindezt nem élő műsorban teszi, mert akkor tuti újra mondana valami olyat, amivel lejáratja magát. Fogadjátok szeretettel a Rayman nagy rajongóját és a macskák nagy barátját, a botcsinálta színészt, aki a forgatásokon az elhunyt családtagok víziójával próbálja kordában tartani feltörni kívánó nevetését.

Kicsit most úgy érzem magam, mint a középsuliban. Az elsők között kell felelnem, elmondanom azt, amire nem figyeltem, nem értettem és nem tanultam meg. A családi nevem miatt mindig az osztálynapló legvégén tanyáztam, de egy megmagyarázhatatlan titkos tanári összeesküvés miatt minden pedagógus átpörgette a terror lapjait és hátulról kezdte a feleltetést. Így szegény én és szerencsétlen Vörös Csanád voltunk azok, akik beleestünk az első két kárvallottba. Tényleg, ha olvasod ezt Csanád, akkor mi újság van felétek? Család? Gyerekek? Esetleg unokák?

Persze, azért most kicsit más a leány fekvése és a feltett kérdésekre adott válaszokat nem fogják osztályozni, ezért elöljáróban csak annyit szeretnék mondani rájuk, hogy fogalmam sincs…

 - Mi volt a legnagyobb 2013-as csalódásod?

Az, hogy az emberek még mindig nem szeretik úgy egymást, mint ahogyan azt kellene. Például egy svédasztalos étteremben az előttem álló látta, hogy én is ugyanahhoz a szaftos húshoz állok sorba, erre 4 adagnyit rátett a tányérjára és még az üres tálcán szunnyadó lét is felitatta a püffedt kis ujjai közé szorított kenyérkéjével. Aztán vigyorogva rám nézett és elment enni. Ezután én kénytelen voltam krumplit és egy falatnyi rizst szedni a már megszikkadt rántott húsom mellé. Számomra a mai napig ez 2013 legnagyobb csalódása.

- Mi volt a legjobb 2013-as élményed?

Amikor egy svédasztalos kajáldában egy önző fazon miatt rizst és krumplit ettem pár száraz rántott hús mellé… Van azért más is. Végre rájöttem, hogy baromi egyszerű hurkát és kolbászt sütni, így egy valag pénzt takarítok meg azzal, hogy nem a sarki sütödéstől veszem az aranyárban mért „disznórudakat”. Ezzel megfosztottam az esélytől, hogy belőlem szedi meg magát és teremti elő a második úszómedencés házára valót is, de valahogy eléldegélek ezzel a tudattal. Talán még idesorolnám, hogy volt egy hét pihi, ahol a barátokkal lementünk a telekre és jókedv-vidámság kombó mellett volt 17 perc, amikor a hintaágyból néztem a Balaton felvidék mögött lebukó napot és olyan nyugodt és csendes volt minden. Na, egy ilyen 17 percet szeretnék majd jövőre is beiktatni, de a tervekről még írok az utolsó kérdésnél.

- Mi volt a legrosszabb (legkellemetlenebb) GSO-s élményed?

Amikor egy hülyegyerek azzal sértegeti a többieket, hogy milyen csóróak, miközben a fénymásolt húszezreseiről mutogat nekik képeket. Egyszerűen nem tudok ellavírozni ennek a fickónak/gyereknek a lelkivilágán. Néha röhögök, mert annyira fáj a baromsága, máskor pedig szívesen találkoznék vele személyesen, hogy egy alkalmilag összetákolt papírdobozon szkanderozzunk egyet. A másik szívfájdalmam, hogy idén nem volt semmilyen képes beszámoló fókuszhírben arról, hogy bikinis lányok rohannak egy homokos tengerparton.

- Mi volt a legjobb GSO-s élményed?

Hogy láthattam Huntika (Hunter_GS) írásaiból, ahogyan gyenge, törékeny, még a fürttől el nem szakadó gyermekből egy erős és robosztus férfiállat válik. Büszkék vagyunk rá! Ha kicsit kiléphetek a monitor és az online felület elől, akkor GS színekben mindenképpen élmény volt a nyári tábor, ahol rengeteg új arcot ismerhettem meg és örökre irigy lehetek egy olvasónk gépére, amit jövőre biztosan meglovasítok majd! Valahogy! Akárhogy! A másik nagy élmény a decemberi PlayIt-en vágott homlokon, ahol Eprespuszedlee-vel közösen tarthattunk egy előadást, amit nagyszerűen oldott meg. Na jó, EndreMan is ott volt velünk, de ő senkit sem érdekel!

- Melyik szerinted az év legrosszabb játéka?

Egyértelműen a Fifa 14! Egy téglalap alakú pályán játszódik állandóan a játék, ugyan olyan ruhákban rohangálnak évről évre az előre megkreált karakterek és szinte minden ugyanolyan, max. a labda lesz egyre gömbölyűbb. Ha már ilyen teátrális vagyok, akkor álljon itt a Battlefield 4 is, csak hogy idegesítsem a sógoromat!

Azért még idefér a The Smurfs 2 is. Egyszerűen szégyen ilyet kiadni 2013-ban.

- Melyik az év legjobb játéka?

Nem tudom és nem is akarom átugrani ezt a nevet: The Last of Us

- Ha van, akkor ki/kik a kedvenc kommentelő(i)d a GSO-n?

Általában mindig azt válaszolom, hogy sokan vannak, vagy mindenki, de most egyenes leszek, mint a mérgezett lándzsa. Igaz, mostanában tudatosan nem olvasok sok kommentet sem itt, sem más portálokon, mert labilis az idegrendszerem, de amikor egy-egy gyenge pillanatomban bele-bele pillantok, akkor kimondottan két személy írásába szeretek belebotlani: Guts1983 és Paydogs. Aranyosak, lehet velük véleményeket és érveket ütköztetni, miközben mindannyian megmaradunk embernek. Szeretünk benneteket! Közös nagy kedvencünk pedig slipknotboy, az ő stílust teremtő nyelvezetével. Emellett muszáj megemlítenem Bratach-ot, akinek a bolti somlóija is jobban esett, mint az anyámé, aki a mellén dédelgetve készíti el.

- Mit vársz 2014-től?

Hogy az emberek jobban szeressék egymást, hogy legyen újra 17 nyugodt perc az életemben és, hogy jusson szaftos hús a svédasztalos étteremben. Játék fronton pedig a South Park fiataljai között szeretnék újfiú lenni és egyre inkább kíváncsi vagyok a Tom Clancy's The Division csodára. És ami nálam megkerülhetetlen, hogy egy szép, vagy csúnya napon (szarok rá, hogy milyen, csak jöjjön el) azt olvassam egy prominens portálon, hogy a Valve bejelenti egy olyan lövöldözős játék folytatását, amiben a főszereplő egy árva mukkot sem szól. A fél életemet odaadnám érte – harmadszorra is. Valamint nagyon örülünk, hogy a Blizzard szépen fialtatja mostanában a játékait, de igazán kinyomhatnák a Warcraft 4. részét. Annyira, de annyira szerelmes lennék akkor beléjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)