Hirdetés

GameStar Évértékelő 2014 - ahogy daev látta

|

Az év utolsó napjára utolsó előttiként a dörgőhangú (hihihi) férfiisten (háháhá) vall színt a lassan már múltévnek nevezhető 2014-ről.

Hirdetés

Daev a meghirdetéskor egy nindzsa harcos gyorsaságával vetette rá magát az évértékelő leadására legtöbb időt biztosító december 31-re, de azt döntsétek el ti, hogy mindez látszik-e az írásán. Szeretünk, Daev! (ma reggel meg is írtam, nem tudom mi a probléma, muhahaha - Daev) (De minek, heőőőe! - RG) (ezért nem kapunk pénzt, mint a Call of Duty tesztekért? - daev)

- Mi volt a legjobb 2014-es élményed? (nem játék téren)

Szerencsére van miből válogatni. Julcsival végre beköltöztünk életünk első olyan közös otthonába, amiben nem tudsz zuhanyzás közben felrakni egy kávét. A kiskutyám idén nem ette meg a játékgyűjteményemet, és a megtestesült gonosz helyett, egyre inkább kezd egy cuki beagle-ként viselkedni. Továbbra is Ellie a legjobban balance-olt élőlény a világon, pontosan annyira aranyos, hogy mindig csak fejben fogalmazgatod a Vatera hirdetést, soha nem írod meg.

Az a helyzet, hogy megállíthatatlanul török a 30 felé és ebben az évben rengeteg olyan dolog történt, ami miatt egyre kevésbé félek odaérni. A családom minden évem legjobb élménye. 

- Mi volt a legrosszabb (legkellemetlenebb) 2014-es élményed? (nem játék téren)

Ez egy brutális év volt. Nem akarok panaszkodni, mert még mindig nagyon szerencsésnek mondhatom magam, viszont most - így az év utolsó napján - érzem csak igazán, hogy mennyire elfáradtam. Nem tudnék egy konkrét dolgot kiemelni, de az biztos, hogy idén nem volt könnyű Magyarországon élni. A több mint öt évnyi külföldi élet megtanított arra, hogy kétszer is gondoljam meg, mielőtt veszek egy jegyet "csak oda", viszont idén egészségtelenül sokat járt a fejemben a költözés.

 

- Mi volt a legjobb GSO-s élményed 2014-ben?

Örömmel csatlakozom HP-hoz. A GSO idén is fantasztikus élmény volt és nagyon jó érzés visszanézni mindarra, amit elértünk. Ez egy elképesztően jó csapat, és nagyon büszke vagyok rá, hogy a tagja lehetek. Biztosan mondtam már, de hihetetlenül tisztelem Pacát és Kacit azért, amit az egyetem mellett képesek beletenni a GSO-ba és persze HP-t is, aki össze tudja fogni ezt az egészet. Nem tudok elég hálás lenni TÁ-nak, Tonightnak, Szadának, Góczának és Hunternek sem, akik szintén fáradhatatlanul tolják előre a GSO szekerét, ráadásul nem a lábamra. 

Szintúgy nagyon büszke vagyok az idén hatalmasat növő GameNightra, örülök, hogy egyre több rendezvény szervezésében vehettem részt és persze annak is, hogy idén is sok helyen engedtek fel a színpadra.

- Mi volt a legrosszabb (legkellemetlenebb) GSO-s élményed 2014-ben?

2014-ben eljutottunk odáig, hogy megfenyegették a szeretteimet és engem. Ez persze nem újdonság a játékiparban, 2014-ben nem egy hasonló botrány volt, de egészen más az, amikor személyesen éled át. Amikor az ember sokat szerepel - mintegy nyit a világ felé -, akkor számolnia kell azzal, hogy a jóval együtt a rossz bejön, de számomra ez hatalmas csalódás volt.

Továbbra is szörnyülködve nézem, ahogy a játékosok egymást marják a kommentszekcióban, egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy kinek és miért jó ez. Viszont irigylem a szabadidejüket, végtelenül boldog lennék, ha lenne időm azon idegeskedni, hogy valaki nem az általam preferált platformon játszik.

- Melyik szerinted 2014 legrosszabb játéka, és miért?

Igazából fogalmam sincs. 2014-ben lényegében csak azzal játszottam, amiről írnom is kellett, ezért kimaradtam az év legrosszabb játékaiból. Ha saját tapasztalatból kell merítenem, akkor az Assassin's Creed Unityt mondanám, mert a Ubisoft legújabb próbálkozása nem volt borzalmas, de remekül reprezentálta mindazt, ami rossz a játékipar jelenjében.

- Melyik szerinted 2014 legjobb játéka, és miért?

Annak ellenére, hogy egészségtelen mennyiségű órát sikerült belegyömöszölnöm a Destinybe, nem hiszem, hogy ez lett volna az év játéka. Ha játszottam volna a Dragon Age: Inquisitionnel, akkor lehet, hogy azt mondanám, így viszont a Siriustól karácsonyra kapott Valiant Hearts: The Great War volt az idei legszebb játékélményem. Egyszerűen zseniális, nagyon remélem, hogy lesz még folytatása.

- Ha van, akkor ki/kik a kedvenc kommentelő(i)d a GSO-n?

Leszoktam a kommentek olvasgatásáról. Mostanában már csak átfutom őket és kiszórom azokat az illetőket, akik képtelenek viselkedni. Azt hiszem egyértelműen PayDogs a kedvencem, ő nemcsak a GameStar-család egyik legkonstruktívabb tagja, de benne megvan az a tisztelet a játékokkal szemben, amitől valakit igazi játékosnak lehet nevezni.

- Mit vársz 2015-től?

Igazából egy Uncharted 4-et és egy lényegesen kiegyensúlyozottabb daevet. Azt szeretném, hogy jövőre is azt csinálhassam, amit a legjobban szeretek és azt kívánom nektek, hogy nektek is ekkora szerencsétek legyen az életben. Boldog újévet, pajtások.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)