Hirdetés

Így búcsúzik a GameStar 2016-tól

|

Rengeteget játszottunk, dolgoztunk, utaztunk, tengernyit nevettünk és egy kicsit sírtunk is az elmúlt 12 hónapban. És minderről most mesélünk is.

Hirdetés

Az elmúlt napokban már találkozhattatok a GameStar szerkesztőinek évértékelőivel a GSO hasábjain, amelyekben ki hosszabban, ki rövidebben foglalta össze, hogy milyen élményekkel gazdagodott az elmúlt 12 hónap során.

Mindent egybevéve egy olyan évet zártunk, amit egyhamar biztosan nem fogunk elfelejteni. De hogy biztosan legyen honnan puskázni, ha esetleg megfakulnának az emlékek, összegyűjtöttük nektek (és magunknak az összes idei írást), amelyeket meg is találtok alább:

Tonight évértékelője

Csirke évértékelője

Hunter évértékelője

Nighwolf évértékelője

EndreMan évértékelője

TÁ évértékelője

Kaci évértékelője

daev évértékelője

Chavalier évértékelője

Mocsy évértékelője

Paca évértékelője

HP évértékelője

mazur évértékelője

RG évértékelője

Köszönjük, hogy minket olvastatok 2016-ban, tartsátok meg ezt a jó szokásotokat jövőre is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)