Hirdetés

Gamestar FaceBook csoport - megvan a tízezer!

|

Mit is mondhatnék - büszkék vagyunk rátok, hogy megcsináltátok! Megvan a Tízezer!

Hirdetés

Magyarország nem épp a Facebook legnagyobb felhasználója, de még így sem túl sűrűn fordulnak elő 10000-es táborral rendelkező "témák".

Mi büszkén léptünk be ebbe a nem túl nagy társaságba - ma délután ugyanis Gömöry Gyulának köszönhetően elértük a 10000-es tetszésnyilvánitói számot, azaz a tízezredik lájkolót - azóta már túl is léptük ezt a nagyon szép, kerek számot. 

Éles volt a verseny, ugyanis többen direkt törölték magukat, hogy a 10000. hely körül újra "lájkolhassanak" - a szerencse és a Facebook így is Gyulának kedvezett, aki bevallotta, hogy ő "csupán" 9999. akart lenni. Érdekesség, hogy Gyula párja, Kata is majdnem a 10000. helyre futott be, ő a 9995. lett.

Reméljük Gyula rá fog érni jövő héten, hogy eljöjjön a GS Liveba. A nyereményjáték további részéről a sorsolás után értesítünk majd benneteket!

Még egyszer tiszta szívből köszönjük az egész GS Team nevében és gratulálunk Gyulának!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)