Hirdetés

GameStar Facebook csoport - Túl a tizenkétezer rajongón!

|

Ismét nagyot alkottatok kedves Olvasók, köszönjük szépen, büszkék vagyunk rátok!

Hirdetés

A tízezres álomhatár átlépése után újabb mérföldkőhöz érkeztünk, megvan a tizenkétezer rajongó a GameStar Facebook csoportjában!

A magyar rajongói Facebook oldalak közül nem sokan büszkélkedhetnek ilyen rajongótáborral, mi viszont mindenkinek köszönjük a közreműködést és a napról napra megnyilvánuló szeretet, ami felénk irányul!

A továbbiakban is számíthattok ránk, ha kíváncsiak vagytok a játékvilág történéseire, friss hírekkel, előzetesekkel és tesztekkel jelentkezünk mind a nyomtatott újságban, mind pedig itt online, a GSO-n. Következő célunk a tizenötezer taggal rendelkező Facebook csoport, szóljatok barátaitoknak, hogy ők is lájkoljanak minket, mert nem csak egy nagyszerű csapat tagjai lehetnek, hanem exkluzív Facebook-os nyereményjátékokon  is indulhatnak, pöpec ajándékokért.

Még egyszer köszönjük, és így tovább, GS rajongók!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)