GameStar @ Games Convention #2" /> GameStar @ Games Convention #2"/>
Hirdetés

GameStar @ Games Convention #2

|

Szamunkra vegetert a masodik nap is. Mikozben Gyu eloben nezte a sajtoszoba tevejeben a magyar-nemet kezilabda meccset, jomagam az EA kifejezetten latvanyos standjan igyekeztem osszeszedni az allamat. Sajnos az Exigo-t most sem nagyon toltak, de legalabb mar lehet rola hallani. World of Warcraft es Half-Life 2 ugyben sajnos ismet csak vallvonogatast kaptunk, meg mindig nem akarjak elarulni mikor jelennek meg a stufak. A FEAR meg mindig buntet, igaz, az E3 ota nem tul sok ujat mutattak belole. Ja, es a THQ standjan volt szerencsem kiprobalni a The Incredibles nevezetu akciojatekot... majdnem 23 masodpercig elveztem :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)