GameStar @ GC - 2.Nap vége" /> GameStar @ GC - 2.Nap vége"/>
Hirdetés

GameStar @ GC - 2.Nap vége

|

Nos, elérkeztünk a második nap záróbeszédéhez. Immáron bizonyossá vált, hogy nagyon sok szép PC-s alkotás lesz, kár, hogy ezeknek csak nagyon kis százaléka új bejelentés. De ha valaki még mindig kételkedik a PC-s játékvilág stabilitásában, annak csak egy dolgot tudok mondani... vegyen konzolt, és felejtse el a PC-t. Akinek semmi se jó, az próbálja ki a konzolokat :) Jómagam maradok a PC-k világában, hogy olyan remekekkel tolhassak, mint mondjuk a S.T.A.L.K.E.R. Ennyi volt hát a móka mára, aki még többet akar tudni a PC-s játékvilágról, az legyen velünk holnap is. :) Gyu & ZeroCool / Games Convention - Lipcse

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)