Hirdetés

GameStar @ GC 2

|

Nos, a második nap már sokkal izgalmasabbra sikerült. Jóval többen jöttek a showra, és még jobb lányok bukkantak elõ (vagy csak kevesebb ruhával...mindegy, a lényeg, hogy a keblek száma rohamosan nõtt :D). Játékfronton elég sok érdekesség található, az egyetlen bibi, hogy nagyon sok alkotást csak konzolon állítanak ki (még a legtöbb PC-re is megjelenõ játékot). Voltak olyan megszállottak is, akik különféle játékok logóit tetováltatták magukra (nem, nem letörölhetõ matrica, hanem örök érvényü tetoválás!). Zóval zajlik a show, és végre mi is ráérünk kicsit mulatni. A következõ magazinunk hasábjain egy hosszabb élménybeszámolót is olvashattok majd, nem is beszélve arról, hogy a DVD-s kiadásunkra feldobjuk a show-n készített videónkat is, aminek középpontjába a helyi babák kerülnek majd! (valamivel késõbb a CD-re is felkerül ez a múvi!). Béke!

Gyu / ZeroCool

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)