Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Nyári idő, gyereknap, nyugis hétvége - minden adott ahhoz, hogy adjunk a szenvedélyünknek némi teret az életünkben. Mutatjuk, mivel játszunk a hétvégén.

Hirdetés

Van akit a munka hív csatába, van aki csak poénból megy bunyózni. Ezen a hétvégén is lesz mivel játszani, és nem csak a kötelező munkaeszközökkel. Lássuk.

HP - Super Ultra Dead Rising 3 Arcade Remix Hyper Edition EX Plus Alpha Prime. Mert megérdemlem.

Paca - Szombaton a Barcraft 2-ben néztük a World of Tanks világbajnokság döntőit, vasárnap pedig kimozdulok a szabadba, ha nem vezeti be senki a Dunát Budapest valamelyik utcájába. A maradék időben a Star Trek Bridge Crew-t próbálgatom.

BZ - Szombaton (és nagyjából vasárnap is) különféle repülőgépek belsejében próbálom túlélni azt a kábé 18 órát (plusz négy óra átszállást), amíg eljutok Tajpejbe, ott ugyanis hamarosan kezdődik a Computex egy csomó jósággal. Az ASUS jóvoltából most egy szép kis PCW+GS különítmény rohangássza majd végig az összes elérhető bejelentést, standot, demóhelyiséget és egyebeket, aztán videókkal és cikkekkel jelentkezünk a helyszínről, szóval jövő héten tessék szépen követni minket.
Viszont épp ezért játék nem igazán lesz. Bár sajnos belső összedrótozásilag képtelen vagyok bármilyen mozgó járművön aludni, ezért újranézem a Battlestar Galactica sorozatot, már ameggid az akku tart a laptopomban. Aztán hátha találok valahol egy töltőt...

Somi - Nyáltengerben úszom a Endless Space 2 miatt, a Pathfinders trailer-t ha nem néztem meg legalább ötvenszer akkor egyszer sem. A stratégiai játékai az Amplitude stúdiónak majdhogynem tökéletesek. Lehetne bővíteni az univerzumot, mondjuk egy belső vagy külső nézetes szerepjátékra, főleg, hogy ott áll a stúdió mögött a SEGA mint kiadó, a kreativitásnak sem anyagi sem technikai akadálya nem lehet. Szóval jah, a hétvégém az Endless Space 2 univerzumában telik majd. *.*

Tonight - Még mindig az újhullámos aréna shooterek rabságában vagyok, szóval vagy Quake Champions vagy Lawbreakers köröket próbálok majd beszorítani a szűkös időkeretembe, vagy pedig folytatom Doomot, amit menet közben egy kicsit félbehagytam.

Kaci - Az átfogó előzetes érdekében igyekeztem annyi játékórát beletenni a PlayerUnknown's Battlegroundsba, amennyit csak lehet, de most már muszáj vagyok elkezdeni foglalkozni a többi játékkal is, különben Magdi megint nagyon csúnyán fog nézni lapleadáskor. A következő gyöngyszem a listámon a retro életérzést árasztó STRAFE, ami a procedurális pályagenerálásnak köszönhetően kifejezetten izgalmasnak tűnik.

Hunter - Nagyjából másfél napja próbálom leverni a Legend of Zelda: Breath of the Wild főbossát, úgyhogy ezt fogom folytatni a következő 2-ben is. Miközben intenzíven hiszek a győzelemben, azért át fogok nézni az ARMS tesztalkalmakra, és Overwatchban is farmolgatjuk majd a dobozokat a srácokkal. A Tracer és D.Va skinek már megvannak, de azért még elvinném a Bastion, Genji, Hanzo és Lúcio cuccokat is. Erős imádkozás az RNG istenségekhez folyamatban.

Csirke - Terveim szerint belefogok a Rime tesztelésébe, és felkutatom a sziget összes rejtelmét. Félúton aztán úgyis el fogok csábulni és letolok pár Injustice 2 meccset is. 

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)