Hirdetés

GameStar Hype 2012. 02. 28.

|

aDaM mai hírei: nyereményjáték, a PS2 és PSP nem elég, PS Vita titkosítás, GDC, Bethesda, Origin és EA, Batman, MoH Warfighter.

Hirdetés

Kihirdetjük eheti első nyertesünket, akinek ez úton gratulálunk - jönnek a további kérdések is. Meglepő de igaz, akkora a kereslet, hogy a Sony nem tud elég PS2-t és PSP-t gyártani. Döbbenet. A PS Vita kártyái erősen titkosítottak, talán nehezebben lesznek törhetőek. Hamarosan kezdődik a GDC, ahol bemutatják majd az Unreal Engine 4-et zárt ajtók mögött. A Bethesda hírdetésben keres új generációs konzolokat programozni képes embereket, míg az Originen automatikusan megjelennek Electronic Artsos játékaink - biztos kutat a merevlemezen a kis hamis. Lett volna egyszer egy viktóriánus időkben játszódó Batman - ebbe nézhetünk bele és érkeztek infók a Medal of Honor: Warfighterről is.

Jó szórakozást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)