Hirdetés

GameStar Hype 2012. 05. 04.

|

Mazur mesél: The Elder Scrolls Online, Company of Heroes 2, next-gen Xbox, Minecraft XBLA, Call of Duty: Black Ops 2, The Witcher 2: Assassins of Kings, The Expendables 2

Hirdetés

Bár minden pénteket úgy zárhatnánk, hogy azzal a tudattal térünk nyugovóra, ma is bejelentettek két izgalmas játékot, amit érdemes lesz majd szemmel tartanunk.



Nem téved nagyot, aki itt a The Elder Scrolls Online-ra és a Company of Heroes 2-re gondol, bár gyaníthatóan mindkettőhöz szükség lesz majd egy erősebb PC-re, amikor jövőre megjelennek.



Voltak még más híreink is a következő generációs Xbox gyártásáról, a Black Ops 2 rekordgyanús előrendeléseiről, a Witcher 2 GoG.com-os biztonsági másolatáról, és még két trailert is mutathattunk nektek.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)