Hirdetés

GameStar Hype 2012.04.04.

|

A mai híreket aDaM mondja: Star Wars Battlefront III, PlayIT, Game of Thrones RPG, Rock Band Blitz, Minecraft, kínai gamerek, PlayStation AllStars Battle Royal, Confrontation.

Hirdetés

Kiszivárgott egy Star Wars Battlefront III videó, a Resident Evil Operation Racoon City mellett találták ezeket a forrásokat, PlayIT lesz szombaton, újra emlékeztetünk benneteket, George R. R. Martin  dícsérte a Game of Thrones RPG-t, Az új Harmonix játékhoz, a Rock Band Blitzhez nem kell gitárkontroller, A Minecraft alkotóinak új játéka a nullaszor tíz a Céediken nevet viseli, Kínában 180 millió a gamer, 64 százalékuk fizetne havidíjat azért, hogy játszik, érkezik majd a PlayStation AllStars Battle Royal, amiben minden PS exklúzív nagy név egymással tud verekedni, Confrontation launch trailert mutatunk a végén. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)