Hirdetés

GameStar Hype 2012.04.25.

|

HP és Chavalier hírez: Zwei, Diablo III, GI Joe: Retaliation, használt játék vásárlás, Bioware, Mass Effect 3, The Walking Dead, Sony, Uncharted 3, Hobbit.

Hirdetés

HP hangosabban, Chavalier halkabban mondja: Az egykori Resident Evil fejlesztő egy teljesen új túlélő horrort fejleszt Zwei néven, A Diablo III hétvégén egyszerre több, mint 300000 aktív játékost mértek, A GI Joe. Retaliation filmből mutatunk egy trailert, egy használt játékokat eladó cég fizet az eredeti kiadóknak. Egy játékon belüli Bioware tüntetést szerveznek a játékosok a Mass Effect 3-al, The Walking Dead játék készül a képregény alapján és érkezik a launch trailere is, A Sonynak 17 millió fölé sikerült vinni az Uncharted 3 eladásokat így érkezik az Uncharted 3 Game of the Year Edition, A PAX-on levetítették a Hobbit első 10 percét.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)