Hirdetés

GameStar Hype 2012.08.09. - a megsemmisült adás

|

Először egy órás műsor készült egy érdekes beszélgetéssel. Aztán kiderült, hogy abból nem lesz semmi...

Hirdetés

Előfordul a legjobbakkal is, hogy egyszer egy olyan kamera előtt beszélgetnek nagyon sokáig, ami már nem vesz semmit. Volt egy nagyon érdekes nyári GameStar Hype adás, ahol Chava, mazur és aDaM nosztalgiázott kb. 80 percen keresztül (nagyon jó beszélgetés volt, egyszer majd élőben megismételjük), de aztán kiderült, hogy hiába. A kamera ugyanis felmondta a szolgálatot, és nem rögzített semmit.

Lapzárta volt, rohanni kellett, HP tehát beugrott gyorsan mazur helyére, és lett valami egészen más Hype (rövidebb is persze, érthető okokból). Közben láthatjátok a kínos röhögést az egész ügy okán, de sokkal fontosabb, hogy indul egy nagyon király Spec Ops: The Line nyereményjáték, kiveséződik az új Batman mozi, vitázunk egy egészségeset. Persze a mazurral való nosztalgiázás hiánya azért érződik, de lesz még ilyen. Addig is itt a legújabb nyári GameStar Hype, fogadjátok szeretettel:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)