Hirdetés

GameStar Hype 2012.10.11.

|

A mai napon sajnos nem lesz Aréna Live, mivel a videós stáb egy konferencián forgat, helyette egy beszélgetős GameStar Hype műsort vettünk fel nektek a mozgásérzékelős játékok jövőjéről, valamint a jövő héten érkező GameStar magazin és az LG nyereményjáték is helyet kapott.

Hirdetés

Csuklóra tehető érzékelővel újul meg a Kinect? Milyen a Move és a Wii féle irányítás jövője? Lehet-e egy játék valóban hardcore, ha a kezelése újszerű? Mocsy és HP erre keresi a választ a GameStar Hype mai műsorában.



Emellett természetesen ízelítőt kaptok a jövő héten megjelenő GameStar magazin tartalmából az új főszerkesztőtől. Azt pedig nem elfelejteni, hogy a héten tovább robog az LG nyereményjáték, a műsorban elhangzó kérdésre a www.gamestar.hu/lgnyeremenyjatek oldalon lehet válaszolni. Érdemes, mivel a játék fődíja egy M2482D Personal TV az LG jóvoltából. És most jöjjön a műsor:

Jövő héten pedig Aréna Live, remélhetőleg Kox személyesen számolt majd be nektek az Assassin's Creed III-ról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)