Hirdetés

GameStar Hype 2012.10.13. Különkiadás

|

Kíváncsiak vagytok, hogy HP miért esett brutális támadás áldozatává és hogyan zajlott a forgatás? A legújabb Hype mindenre fényt derít!

Hirdetés

A mai Hype adagunk kicsit más, mint az eddigiek. Kicsit kulisszásabb, kicsit beszélgetősebb és nagyon-nagyon különleges, hiszen a 12/09-es GameStar extra ajándékának, a GameStar Wars 95%-os (pedig nem is Dragon Age...) szerepjátékának forgatásába nyerhetünk betekintést. Rengeteg werk felvétellel és az interaktív DVD forgatásáról mesél nektek HP, Szonja és aDaM, megpróbálva megőrizni komolyságuk és büszkeségük utolsó harmatos cseppjeit, amit a reflektorfény másodpercek alatt párologtat el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)