Hirdetés

GameStar Hype 2012.12.19.

|

A mai szerdán HP-t kapjátok, aki az izgalmas hírek mellett mesél a mai akcióról, sőt az ehavi GameStar magazint is megmutatja (csakhogy ki ne száradjatok).

Hirdetés

Hála a sok izgalmas bejelentésnek, hírnek és eseménynek, ma is egy hosszabb Hype következik, HP tolmácsolásában. Az ivós játék felkent vezetője elmondja nektek, hogy mi történik a Gas Powered Games háza táján, mit kapnak a csalók a Diablo III világában, és megmutatja nektek, hogy is néz ki a készülő Fuse. A mai napi GameStar Advent akcióról is megtudhattok minden fontosat, sőt a pénteken megjelenő, 12/12-es GameStarra is rápillanthattok, ha ma is velünk tartotok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)