Hirdetés

GameStar Hype 2013.01.18.

|

Ha péntek akkor Hype és ha pénteki Hype, akkor aDaM, aki megoszt veletek minden fontosabb huncutságot, amit csak elkövetett ma a játékipar.

Hirdetés

Miután aDaM átverekedte magát a hóviharon, beszámol nektek a nap legfontosabb híreiről. A mai adásban többek között belenézhetünk Suda 51 legújabb játékába (először mozgásban a Killer is Dead), egy picit jobban is megmutatja magát Lightning az Final Fantasy XIII visszatérésében (aki első és második látásra is impozánsan fest) és még a Sony New-Yorki központjának eladására is rácsodálkozhatunk. Említettük már a Left 4 Dead 2 Workshop aktualitását és azt a példamutató magatartást, amit Curt Schilling, a világhírű baseball-játékos tanúsít embertársaival szemben?

Mindenfajta további sallang nélkül következzék hát a pénteki GameStar Hype: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)