Hirdetés

GameStar Hype 2013.02.25.

|

A hetet Daev nyitja: Battlefield 4, Crysis 3, az új Xbox és a Watch Dogs is szóba kerül, tartsatok velünk. Ja, a csajok sem maradnak ki...

Hirdetés

Nem mondhatnánk, hogy tipikus hétfői napot zárunk: kezdésnek itt van mindjárt néhány információ morzsa a Battlefield 4-ről, ami még mindig nem akarja megmutatni magát a nagyközönség előtt, mindenesetre nem rossz jel, hogy next-gen konzolokra is érkezik. Ez után Daev bemutat nektek egy érdekes Crysis 3 előzetest, beszél nektek az Xbox 720 bejelentése körüli pletykákról és felfedi a titkot a Watch Dogs előzetesével kapcsolatban (amivel kapcsolatban azt suttogják, hogy egy érdekes URL-van elrejtve). A műsorban egy közérdekű közlemény is elhangzik a műsorvezető válogatásról, úgyhogy ha kíváncsiak vagytok Julcsi és Noncsi, Szani és Anita, Anna és Réku, Enji és Tina, Cassidy és Dorina, Glory és Katinka sorsára, akkor tartsatok velünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)