Hirdetés

GameStar Hype - Doom, Final Fantasy XV és látogatás a Blizzardnál

|

Nincs benne átverés, normális hírek. BZ leadja, amit tudni érdemes. Persze ő maga azért nem lesz kevésbé veszélyes.

Hirdetés

A bolondok napján BZ kollégát érte a megtiszteltetés, hogy elmesélheti nektek a hét legfontosabb híreit. Na egyáltalán nem azért, merthogy ő a helyi bolond vagy ilyesmi. Ő meséli az infókat, mert ő a legmegbízhatóbb forrása a gamer világ híreinek.

A Hype bolondbiztos adásában csak komoly eseményekkel foglalkoztunk. Volt szó az Oculus Rift megjelenése körüli örömködésről, Mocsy utazásáról a Blizzard főhadiszállására, a Battlefield 5 körüli pletykákról, és a közelgő DOOM-ról. Persze még sokmás is történt, de azokat részletesen elmondja BZ.

Ha kíváncsiak vagytok a következő GameStar videónkra, akkor kattintsatok a lenti gombra. Az is lehet, hogy sütit is kaptok érte. Vagy nem. Ez a mai nap már csak ilyen, de legalább mindjárt vége.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)