Hirdetés

GameStar Hype - Splinter Cell: Blacklist világpremier

|

A világon először itt mutatunk be új jeleneteket a Splinter Cell: Blacklist játékról.

Hirdetés

Párizsban járt aDaM, ahol ezúttal nem az Eiffel torony volt a legérdekesebb látnivaló. Egy zártkörű sajtóeseményre volt hivatalos kollégánk, ahol kipróbálhatta a Splinter Cell: Blacklist játékmenetét, és találkozhatott a készítőkkel. 

Eddig a pillanatig nem mutathattuk meg az ott készült anyagokat, de most a világon elsőként ti nézhetitek meg őket (Európában hamarabb jár le az embargó, és mi vagyunk az elsők, akik videós anyaggal készültek erre). Ha bármilyen kérdésetek lenne a játékkal vagy az eseménnyel kapcsolatban, azt a január 31-ei Aréna Live műsorban tehetitek fel aDaM-nak délután 4 órától. (A műsor élőben követhető majd itt)

Íme a GameStar Hype exkluzív Splinter Cell: Blacklist adása aDaM vezetésével, jöhetnek a kommentek:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)