Hirdetés

GameStar Hype - Fallout 4, GameNight és kipróbáltuk a Steam kontrollert

|

A mi drága vezérünk egy új videóban mesél nektek a hét legérdekesebb híreiről. Most is volt belőlük jó néhány.

Hirdetés

Mesterünk, mentorunk, és áldott atyánk, HP mesélte el nektek a hét legizgalmasabb híreit, még a Blizzcon előtt. Ma este azért persze számíthatunk néhány érdekességre, de addig is jöjjön az új helyen felvett hype.

Nyilván az új helyből ti nem láttok semmit, de higgyetek nekünk, itt még a levegő is szebb. Addig, amíg ezt a kijelentést feldolgozzátok, hallgassátok meg a híreket az Alan Wake 2-ről, az 576 Kbyte roadshowról, a ma este induló BlizzConról, és az Assassin's Creed filmről. Megnéztük az új Steam kontrollert, és kihirdettük a következő GameNight csodáit is.

Ha szeretnétek elsőként értesülni a játékvilág híreiről, akkor érdemes feliratkoznotok YouTube csatornánkra. És ehhez még az oldalunkat sem kell elhagynotok, mert itt egy gomb:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)