Hirdetés

GameStar Hype - a kidobós rekord és a legkirályabb Star Wars trailer

|

A héten is elmeséljük nektek, hogy mi történt a gaming világban egyenesen a Mozdulj Gamer rendezvényről, kidobós rekorddal a háttérben.

Hirdetés

HP a szokásos stúdió háttér helyett egy sokkal szebb terepről jelentkezik be nektek a hét híreivel. A napokban megrendezésre került Mozdulj Gamer eseményen együtt nevettünk és dobáltuk egymást, de nem feledkeztünk meg a Hyperól sem.

A héten az egyik legnagyobb esemény volt a Paris Games Week, ami alatt rengeteg új videót kaptunk. Bemutatkoztak a hősök a Star Wars Battlefront-ból, megtudtuk, hogy mikor érkezik a No Man's Sky, és megcsodálhattuk a Gran Turismo Sport elképesztő járgányait. Volt még szó Indana Jones sorsáról, a GTA Online Halloween frissítéséről, az új Need for Speed első 20 percéről, és még sok minden másról.

Ha szeretnétek mielőbb megnézni csatornánk legfrissebb videóit, akkor érdemes lesz feliratkoznotok a GameStar Hungary YouTube csatornára, amit egy gombnyomással meg is tehettek itt:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)