Hirdetés

GameStar Hype - friss, ropogós GameStar, Overwatch béta és Zoolander 2 előzetes

|

Jelentkezik csodás heti híradónk, melyből minden olyan fontos hírről értesülhettek, amiről egy jól informált gamernek tudnia kell.

Hirdetés

BZ-t nagyon megviselte a múltheti Hype, ezért most jogosan kiérdemelt pihenését tölti. A terapeutákat természetesen a GameStar fizeti, elvégre nekünk fontos a dolgozók testi és lelki épsége is. HP acélos akaratát azonban nem törheti meg egy Fallout 4, ő gond nélkül hozta el nektek a friss adást.

Legkedvesebb főszerkesztőnk mesélt nektek az új GameStar magazin megjelenéséről, melyben Tomb Raider teljes játék és Rise of the Tomb Raider teszt is lapul. Szóba került az egy hét múlva megrendezésre kerülő gamer ünnep, a budapesti PlayIT Show, péntek estétől indul az Overwatch béta stresszteszt, elindult a Black Desert Online előrendelés, és 11. születésnapját ünnepelte a legendás Half Life 2. Filmes fronton is ütős hírekkel tudtunk szolgálni nektek: jön a Top Gun 2 és előzetest kapott a Zoolander folytatása.

Ha nem szeretnétek lemaradni a jövőheti és azt követő Hype adásokról, könyököljetek rá vadul az alábbi gombra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)