Hirdetés

Gamestar Hype - mielőtt felrobbant a játékipar

|

Újra jelentkezik a GameStar videós hírműsora, amelyben megpróbáljuk összefoglalni a hét legfontosabb eseményeit. Többé kevésbé.

Hirdetés

Menetrend szerint befutott a GameStar Hype eheti adása, amelyben ezúttal HP meséli el nektek, hogy mi minden történt a héten, illetve mi minden fog a következő napokban.

Megosztok veletek egy műhelytitkot. A Hype adását általában csütörtök reggel rögzítjük, mert ilyenkor már túl vagyunk a hét legfontosabb eseményein. Kivéve most, mert ez a csütörtök bizony durvább volt, mint az E3 nyitónapja. Az egészre a pontot az éjszaka közepén beeső Call of Duty 2016 bejelentés tette fel a pontot, ebben összegeztük is az egész nap eseményeit, úgyhogy minden ami a Hype után történt megtalálható itt.

Ha a jövőhéten is látni akarjátok a Hype-ot, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra itt alább!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)