Hirdetés

GameStar Hype - mielőtt mindenkit beszippantott a Division

|

Ismét jelentkezik heti hírműsorunk, ahol bármennyire is szeretné a műsorvezető komolyan beolvasni a híreket, a videósok teljesen ellehetetlenítik a munkáját.

Hirdetés

Jómagam nem sokkal a zárt béta előtt váltottam jegyet a The Division hype-vonatra, azóta pedig sikerült annyira rácsúsznom a dologra, hogy a /r/thedivision subReddit már a leglátogatottabb oldalaim közt van, pedig higyjétek el, szerkesztőként elég sokszor nyitom meg a GSO-t és az adminfelületet. Ezzel nem vagyok egyedül a szerkesztőségben, és mivel néhány nap múlva a lap is elmegy a nyomdába, mindenki játszhat majd kedvére.

Ez nyilvánvalóan megnehezíti majd a munkát, ezért az e heti Hype-ot a szokásosnál egy kicsit hosszabbra és belemenősebbre terveztük, hogy bőven legyen videós tartalom azokra az időkre, amikor inkább New York lakosságáért küzdenénk inkább. Ennek köszönhető, hogy HP nemcsak a konzolos Diablo III szépségeiről mesél, hanem gyakorlatilag egy komplett vállalatgazdaságtan kurzust is megtart, amelyben a fiskális negyedév fogalmáról oszt meg néhány fontos dolgot a nézőkkel.

Természetesen jövőhéten is lesz Hype, ha nem akartok lemaradni, itt alul lehet kattintani egy erőset.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)