Hirdetés

GS Hype - a Star Wars mánia, a Fallout 4 javítás és a swattingoló idióta

|

Megjött heti hírösszefoglalónk, amiben ismét HP mondja el nektek az utóbbi napok legfontosabb történéseit. Endre meg Travoltává változott...

Hirdetés

Nem tudom, hogy általában egy irodában mennyi az egy főre eső fénykardok átlagos száma, de nálunk ez pontosan 1. Mármint egy kard van, és az esik mindenkire. Ezen a héten HP mester suhogtatja a sugárpallost, és meséli el nektek legfontosabb híreinket.

A GameStar magazin legfrissebb száma már kapható, ráadásul egy dögös előfizetői akciónk is van, hogy a télen ne kelljen majd a méter magas hóban elgyalogolnotok az újságárusig. Miután jól előfizettetek hallgassátok meg a részleteket az egyik legkeményebb Swatting ügyről, nézzétek meg, hogy mennyit javult a Fallout 4, és hogy milyen díjat kapott a Lara Croft GO, aztán pedig menjetek játszani egyet a hóban a League of Legends karácsonyi frissítésével. Ja igen, és van még Star Wars VII trailer. Mint minden nap, hála ennek a csodálatos Disney-nek, és az ő marketingeseinek. Ezekről és még sok minden másról mesél HP nagyúr, lessétek meg!

Aki szeretne átállni a sötét oldalra, vagy csak szimplán megnézné következő videónkat is, az a lenti gomb lekattintásával feliratkozhat csatornánkra. Előre is köszi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)