Hirdetés

GameStar Hype - HP küldi a pénzenergiát

|

A GameStar Hype most a céges tárgyalóból jelentkezik, ahol tragikus hirtelenséggel elszabadult a Budapest TV feeling.

Hirdetés

Ha fáj a lábatok, a gerincetek, a pénztárcátok, vagy bármi, akkor most ide figyeljetek, mert HP atyátok megáld mindnyájatokat a 43. csakrájának minden energiájával. Miközben együtt hümmögitek, hogy ommm, figyeljetek is a hírekre. A lényeg egyébként csak annyit, hogy HP teljesen úgy érezte magát a tárgyalóban (ahol most a műsor készült), mint egy Budapest TV stúdióban. A sarokban volt egy növény is, ami a képen nem is látszik, pedig hangulatilag megadta a végső döfést.

A Budapest TV műsorára annyival verünk rá, hogy mi például Mozdulj Gamer napot tartunk, és beszámolunk a Warcraft széria körüli pletykákról is. Aztán szóba került még az Angry Birds film, a PlayStation 4-es World of Tanks, a 360 fokban nézhető Star Wars VII trailer, és a jogsi nélküli vezetés is, ami nyilván rossz (értem?).

Ha szeretnétek elsőként értesülni a Budap….a GameStar TV legfrissebb videóiról, akkor a lenti gombra kattintva már ingyenes pénzenergiát is kaptok a születésnapotok dátumától függő fájdalmaitokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)