Hirdetés

GameStar játékajánló - Ezzel játszunk a hétvégén

|

Az ételtúladagolással még csak csak megbirkózott volna a csapat, ám a 13/01-es GameStar minden erőnket és időnket felemésztette.

Hirdetés

Egy hét kihagyás után ismét kézbe kaphattunk az egereket, a kontrollereket, és az érintőképernyős kütyüket, hogy végre szórakozásból is játsszunk valamit.



Szonja - Előreláthatólag jó időre foglyul ejtett a pet battle a WoW-ban, ezen a hétvégén tutira nem jut másra időm. A borzomat egyébként IRL is szívesen magammal cipelném olykor.



Hunter - Az utóbbi pár napban már komolyan elkezdtem az Assassin’s Creed III-ban melléküldetéseket csinálni, felfedezni a világot, bejárni a városokat, és mivel elég sokáig eljutottam már a történetben is, ezért hát neki is álltam Minecraftozni (kapcsolatot ne keress). A régi világomat, már ha akarom, se találom meg, így hát teljesen újba kezdtem: megépítettem az első házamat, megcsináltam a földalatti járatot az első hegymélyi bányámhoz, és fogyasztom a csákányokat nagy ütemben. Szeretnék építeni egy falut, egy kastélyt, aztán egy intergalaktikus halálcsillagrombolót. Vagy egy egeret szalmából. Meglátjuk.



Daev - Már a 29-es körig sikerült elvinni a Black Ops 2 zombimódját és kis túlélő csapatunk nem nyugszik, amíg el nem érjük a 30-as álomhatárt. Mellette persze pörög még a Far Cry3 és a Borderlands 2 is, azt hiszem kellene egy hét szabi, hogy utolérhessem magam játékügyben.



aDaM - Én rátaláltam Oliver Stone legújabb dokumentumfilm-sorozatára, ami az USA történelméről szól. 10 epizód, epizódonként 1 óra, tehát ezen a hétvégén nincs játék…



Gyu - Sok-sok hezitálás után megvásároltam az FTL (Faster Than Light) nevű indie játékot, ami eddig nagyon bejön különleges játékmenetével, emellett folytatom hódításaimat a Galactic Civilizations II-ben, ahol a legnagyobb pályát kezdtem el, ami bizony nagyon sokáig fog tartani - ami nem is baj, hisz imádom az ilyen 4X stratégiákat. Persze jut még egy kis idő SimCity Socialra is, főleg azért, mert Rock and Roll hét van!



RG - Azon kevéske időmet, amit a játékra tudok fordítani, továbbra is 120 százalékban a Far Cry 3 teszi ki, mert még mindig nagyon sokan vannak, akik golyóval a fejükben szebben festenének. Egyébként pedig ha van szabad öt percem, akkor valamilyen Androidos egyszerűséggel játszogatok, mert az jó.



Dudu - Jelenleg a Far Cry 3 őrülettel teli szigetén kalandozok, rég találkoztam ilyen élvezetes dzsungel-FPS-sel, igazi kikapcsolódás! Múlt héten végeztem a The Walking Dead első részével, úgyhogy ha marad egy kis időm, hozzálátok a folytatáshoz is. Egyre több embertől hallom, hogy sírt a játéksorozat végén: kíváncsi vagyok, tényleg képes-e ilyen mély érzelmeket kiváltani az emberekből, esetemben belőlem. Játékon még nem sírtam, legutóbb tizenvalahány évesen az Oroszlánkirály ríkatott meg, akkor még moziban. No majd most kiderül!



Chavalier - Bő egyéves késéssel jutott el hozzám a Call of Duty: Modern Warfare 3, ezért úgy gondoltam, a szombatot a három epizód kampányaival töltöm (a hosszukról mindent elárul, hogy még egy gardróbszekrényt is sikerült kényelmes tempóban összerakni a nap végére), vasárnap pedig visszatérek a Far Cry 3-hoz, mert akad még néhány ereklye a tenger fenekén, amit nem hoztam a felszínre.



Szada - Mivel újra nekiveselkedtem végignézni a Star Wars mindkét jelenlegi trilógiáját, kedvet kaptam egy kis stratégiához is a Birodalommal, ezért ízibe előbányásztam a Star Wars: Empire at War-t, és végre valahára elkezdhettem kipróbálni. Vesszenek a lázadók, éljen Darth Vader nagyúr!



Paca - Mivel 98%-ban vittem végig a Saints Row: The Thirdöt, befejezem a maradék autólopásokat, megszerzek néhány achievementet, majd folytatom a The Walking Deadet a harmadik epizóddal. Már a második rész után is sok minden járt az agyamban, minek következtében nehézkes volt az elalvás, kíváncsi vagyok, mit tartogat még a legdurvábbnak tartott negyedik és ötödik epizód. Aztán tanulok egy kis Jogi- és Menedzsment ismereteket, elvégre csütörtökön vizsgázom...



Nightwolf - Ezen a hétvégén azt játszom, hogy 7:30-ra, vagy 7:45-re húzzam az ébresztőórát. Meló szempontjából összejöttek a dolgok, szóval kilőve a virtuális móka, de míg mások cigi szüneten vannak, addig egy-két kattintásig elindítom a Don’t Starve nevezetű csodát.



Myrrdhinn - A Don't Starve nálam is terítékre fog kerülni, ám elkapott a nosztalgia és újra előbányásztam a Splinter Cell: Double Agent-et, ahol Sam bácsi beépül egy terrorista csoportba és belülről pusztítja el őket. Régebben ez volt az egyik kedvenc részem, szóval jó kis móka lesz ez. 



Ha ti is ezeket választottátok kikapcsolódásnak, vagy valami mást ajánlanátok kipróbálásra, írjátok meg nekünk.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)