Hirdetés

GameStar játékajánló - Ezzel játszunk a hétvégén

|

Mivel az időjárás nem csábít bennünket jól fűtött kuckónk elhagyására, többnyire játékkal ütjük agyon az időt. Többnyire...

Hirdetés



Hunter - Valamiért rám jött, hogy én NES játékokkal akarok játszani, de rögtön. Egy emulátornak hála most az első MegaMan részt játszom, és szomorúan konstatálom, hogy a könnyű platformerektől eltunyult agytekervényeimet rendesen próbára teszi az 1987-es klasszikus. Egyébként, akik nem ismernék a sorozatot, azoknak ajánlom, a MegaMan 25. születésnapja alkalmából megjelent, ingyenes epizódot, a MegaMan vs. Street Fightert, amit megtaláltok a 2013/01-es GameStar lemezmellékletén, vagy akár le is tölthettek innen (link: http://www.capcom-unity.com/mega_man). Mindenképpen próbáljátok ki!



Szonja - Még egy pár hétig ugyanaz a válaszom: WoW. Azon belül még mindig a pet battle-ök, amíg ki nem maxolom a kis gyilkológépeket, utána jön majd a 90. szint és az ezzel járó egyebek. És hogy miért? A jelek szerint még mindig a Blizzard ért a legjobban ahhoz, hogy leláncoljon egy MMO-hoz, ennyi.



HP - Mivel bulizás vette el a hétvégém jelentős részét, nem nagyon vagyok képes mélyen elmerülni a játékvilág különlegességeiben, a Tekken Tag Tournament 2-vel pihentetem az agyam, illetve táblagépen megy a Plants vs Zombies. Hát és így ennyi.



Sophiaso - A héten legyőztem a mesterszakos államvizsga nevű főszörnyet, így most már vidáman és dalolászva játszhatok újra. Nekikezdtem a Naughty Bear-nek, sajnos tényleg olyan rossz, mint amilyennek mondták, de azért még adok neki egy esélyt, emellett pedig az Assassin's Creed: Brotherhood kerül terítékre. Aztán szépen lassan minden játékot előveszek majd, amik a tanulás miatt kimaradtak az utóbbi időben..



Paca - Mivel a Saints Row: The Thirdben három achievement, a DLC-k és néhány kihívás kivételével mindent megcsináltam (link: http://www.saintsrow.com/profile/pacags), tegnap folytattam a The Walking Deadet a harmadik epizóddal, de úgy döntöttem, egy délutáni alvás rámfér, ezért az első öt perc környékén félbehagytam. Ma valószínűleg folytatni fogom, hiszen semmi nem indokolja, hogy ilyen lassan vigyem végig a játékot, bár csütörtökön még vár rám egy Lineáris Algebra vizsga. Ha mindezeken túl vagyok, és az Egy Rém Rendes Család első évadját is végignéztem, jöhet a Max Payne 3 végre-valahára.



Szada - Mivel napokon belül elérhetővé válik a Splinter Cell: Conviction magyarítása, ezért dacára annak, hogy már kétszer végigjátszottam régebben, ismét előkapom és édes anyanyelvemen is végigsettenkedem a pályákat. Valószínűleg Sam Fisher mellett más nem is nagyon fér bele az időmbe, minden figyelmemet a következő GameStar magazinban fellelhető Survarium interjúra fordítom, nagyot fog szólni, annyi biztos!



Dudu - Nem sokkal ezelőtt végeztem a Far Cry 3 fősztorijával (Jesszus, mi a fene történik a végén?!), úgyhogy most következik a Nagy Gép-Újratelepítés 2013, hogy felkészítsem a masinériát az alienek érkezésére, Croft kisasszony eredettörténetére, Prophet nanoruhabemutatójára, és ami ezeknél is fontosabb, Booker DeWitt és Elizabeth kalandjaira a felhők felett. Szóval programtelepítősdi, és egy kis Walking Dead lesz a móka tárgya, ha belefér.



Gyu - Furcsa, de nem tudom. Azt tudom, mivel játszanék szívesen, csak mivel telibe talált egy ízületi gyulladás és a bal kezem szinte alig használható emiatt, így minden játék, amelyhez bal kéz használata kell (lássuk be, szinte mindegyik ilyen) kiesett. Így aztán a Helloween zenekar új lemezével vigasztalódom, illetve SimCity Sociallal casualkodom, az meg csak egérrel és jobb kézzel is játszható.



Chavalier - A Far Cry 3 déli szigetén még mindig bujkál néhány relic, ami hiányzik a gyűjteményemből, aztán folytatni kívánom a Halo Wars kampányát is. A torta habjának mértani közepére helyezett eperdarabot viszont a Max Payne 3 jelenti majd, feltéve, hogy sikerül kiszabadítanom fogva tartója karmai közül. Ez viszont egy másik történet...



Nightwolf - Sajnálom, hogy minden héten a Don’t Starve szerepel itt, mint egyetlen játék, amivel hétvégén játszom, de ha ez van, akkor nem hazudhatok. Tudjátok mit? Hogy ne legyek ennyire unalmas figura, délután próbálok néhány öcsit összekaparni a Fable 2-ben, vagy futok pár kört a Diablo 3-ban. Igen, így már nem leszek egyhangú fószer…



Daev - Sajnos ágyba kényszerített valami alávaló vírus, ezért magzatpózban agonizálva bambulom a Game of Thrones epizódokat. Ha esetleg estére jobban lennék, akkor befejezem az eddig méltánytalanul hanyagolt Dishonored-öt.



Mocsy - Nálam marad a WoW, itt az ideje, hogy komolyabb raidekre is betegye a lábát a csodálatos frost halállovagom. Mellette meg szedem le a Hawken bétáját, sok jót hallottam róla, itt az ideje, hogy megnézzem milyen is valójában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)