Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Mit csinálunk ha nem dolgozunk? Játszunk. Most megtudhatjátok, hogy mivel is.

Hirdetés



Szonja - Miután kilegóztam magam a lányommal, minden játékok legjobbikával töltöm a fennmaradó szabadidőm : játékot tervezek ezerrel. Pihenésképpen szakítok azért majd egy kis időt a WoW-ra is:)



Sophiaso - Az Assassin's Creed: Brotherhood az, ami most leköti minden játékidőmet - kezdem egyre inkább úgy érezni, hogy alighanem ez a legjobb AC epizód. Bár igaz, a Revelations-t még csak ezután fogom majd kipróbálni, így kíváncsi vagyok, felül tudja-e múlni ezt a részt (mostanra teljesen kikristályosodott számomra, hogy bármennyire is jól sikerültek azok is, az AC 1, 2, 3 valahogy nem tudja azt, amit az ACB). Tutto bene!



Kox - A mostani hétvégét elsősorban az Anarchy Reigns-nek szentelem, de nem azért mert, annyira jó, hanem azért mert kell. Ha azon túl vagyok, visszatérhetek végre a DmC: Devil May Cry-hoz, amivel sajnos már napok óta nem tudtam játszani, pedig másra sem tudok gondolni, csak a démonok stílusos felkoncolására és a Jackpot! achievment unlockolására nephilim nehézségi szinten.



Gyu - Mivel a kezem is sokat javult (köszönöm a jókívánságokat) és kivételes módon a munka sem temet el, így a héten ajándékba kapott Europa Universalis III-at fogom nyúzni: a Paradox azért adta, mert a fóruma elérte a félmilliós regisztrációt. Emellett átköltöztem a guildemmel másik szerverre a Guild Wars 2-ben, így kísérletet teszek a 60-as szint elérésére. S igyekszem befejezni az elkezdett FTL, azaz Faster Than Light partymat is.



Daev - Ez a hétvége sajnos munkával fog telni, viszont ha egy pillanatra is ki tudok lépni a birodalmi gépelgető szerepéből, akkor szeretnék sort keríteni minden idők legjobb horrorjátékának, az Undyingnak a végigjátszására. Vannak olyan játékok, amik nélkül nem telhet el év, és Clive Barker fosatós FPS-e bizony pont az a fajta. Továbbá nem adtam még fel, hogy kis csapatunk a 30. kör felé kúszik a Black Ops 2 Zombies-ban, lehet hogy meg is érné élőben streamelni az egyik elkeseredett próbálkozást.



Szada - Baráti unszolásra kipróbáltam a Don't Starve című jóságot, amit aztán azóta is nyüstölök, hogy minduntalan tovább és tovább bírjam ki élve. Olyan addiktív kis matériának bizonyult, hogy képes vagyok újra és újra nekifutni, ha nem sikerül és minden egyes alkalommal újabb lehetőségeket fedezek fel benne. Azt például tudtátok, hogy ha egy kosarat tesztek a nyúlüreg elé, elmentek dolgotokra majd sötétedés előtt visszatértek, az ugrifüles már benne is figyel? Mikre meg nem tanít a játékipar...



Hunter - Mivel egyre jobban tornyosulnak az iskolai feladatok gondoltam bele is csapok a Skyrimbe. A megjelenésekor csak pár órát játszottam vele, azóta pihent a polcon, de most hétvégén felöltöttem vértem, és háborúba mentem (Fus!). Egyelőre el vagyok varázsolódva és csak azt sajnálom, hogy hétköznap nem folytathatom majd az utazást (Ro!). Ha netán nyilat kapnék a térdembe, akkor a Smite csataterein várnám a gyógyulást, ahol Zeuszként csapok szét az istenségek között (Dah!).



Paca - Kipróbáltam a Metal Gear Rising: Revengeance demóját, de egyelőre még nem sikerült lenyomnom a láncfűrészfarkú farkast, ellenben a Blade Mode használatával nagyon szépen lehet szeletelni az ellenfeleket. Szokni kell, de szerintem egész jól sikerült. Ha a családlátogatás után marad időm, nekilátok végre a The Walking Dead negyedik epizódjának, eddig is csupán azért halogattam, mert felkészítettek rá, hogy nem lesz könnyű menet. Időközben a Max Payne 3-ban a betöltőképernyőig jutottam, ami haladásnak számít, de már kezdem sajnálni szegényt elhanyagoltságában.



HP - Most ismét a Hitman: Absolution van terítéken, mert még nem sikerült befejezni, bár egyre gyakrabban áldozom fel a magyar bérgyilkos-közösség jó pontszámarányát (a játék ugyanis ezt is nézi) a gyorsabb előrehaladás érdekében. Bocs minden lassan lopakodó ügynöktől, de ha nagy a baj, akkor nekem már ott az ujjam a ravaszon...



Dudu - A hetek óta húzódó gép-újratelepítés továbbra is várat magára, de sikerült minden fontos dolgomat lementeni, és már csak a telepítő behelyezése van hátra. Amíg összegyűjtöm az Erőt, addig pedig a The Cave című kis logikai platformerrel ütöm el az időt. A játék remekül fest, viccesek a karakterek is, de a legjobb élményt akkor nyújtaná, ha két másik emberrel kalandoznék a mágikus Barlangban, ugyanis lehetőség van 3 fős kooperatív módra is. Szóval próbáljátok ki, jóféle!



Mocsy - A februári GameStarban a hatodik generációs konzolokat nyüstöltük kicsit, ennek örömére kölcsönkértem Sakmantól a Rogue Leader csodát, amit hétvégén ki is fogok próbálni. Emellett természetesen lesz még egy kis WoW is, a farmom már egészen szépen termel, de azért van még teendőm. A maradék szabadidőmben meg az ingyenesen játszható  Hawkent fogom aprítani, rég szórakoztam már ilyen jót egy teljesen F2P játékkal.

 

Chavalier - A Battlefield 3 és a Medal of Honor: Warfighter párhuzamos végigjátszása újfent bebizonyította, hogy egy valamirevaló motor (jelen esetben a Frostbite 2) önmagában még nem jelent garanciát a minőségre. Úgy vélem, az mindent elmond egy FPS-ről, hogy a legizgalmasabb résznek azt találja benne az ember, amikor Dubai utcáin száguldozik. Nyilván nem a BF3-ról beszélek most.



Nightwolf - Ki látott már olyat, hogy egy füstölőkkel televágott, szobában meditáló szerzetes erősebb, mint egy olyan barbár, aki szikladarabokat fogyaszt el reggelire? Sajnos most pont ez a helyzet! Így muszáj a Diablo 3-ra ráfeszíteni az arcomat, mert ha jön a PVP, akkor igencsak bajban lesz a böhöm barbárom bársonyos valaga.



mazur - Borderlands 2-vel akartam játszani, de mivel koop harcostársam átmenetileg harcképtelen (hétvégén ugye a legjobbakkal is megesik...) ezért bánatomban a Dishonored került elő. Épp azon tanakodom, hogy újrakezdjem-e és ne öljek meg benne senkit, olyan bűntudatom van a szegény városi őrök és családjaik miatt.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)