Hirdetés

GameStar játékajánló - Ezzel játszunk a hétvégén

|

Van aki tesztel, mások kikapcsolódnak, de egy dolog közös bennünk, mindenki játszik valamivel.

Hirdetés



aDaM - Még nálam maradt Mocsytól a Splinter Cell: Concivtion, úgyhogy az újra erőre kapott Fisher mániámat próbálom kiélni. És számolom a napokat február 20-ig. Ugye mindenki tudja, miért?



RG - Egyrészt munka, másrészt szórakozás az Ace Combat Assault Horizon - Enhanced Edition. A Rockstar példát vehetne, hogy miként kell portolni konzolról PC-re, másrészt a Namco elgondolkodhatna, hogy a rendelkezésükre álló idő alatt miért nem gyomláltak ki egy-két idegesítő hibát, avagy játékmeneti balfékséget. Egyébként tetszik, csak folyamatosan azon töprengek, hogy mi a francot fogok írni a játékról a GS-ben, hiszen kiköpött mása a konzolos verziónak, arról pedig két oldalban értekeztem anno. De azért lesz újdonság, szóval vegyetek GameStart (és igyatok egy felest)!



Gyu - Mivel a reggeli bekapcsoláskor a Windows 7 bemondta az unalmast, a hétvégi játék a Windows 7 újratelepítése, újrakonfigurálása, a beállítások visszamentése, a megszokott munkakörnyezet kialakítása lesz. Amennyiben ez a folyamat sikeres lesz, úgy két indie cím van a hétvégére - régóta meg akartam venni a Kratert, amelyet most egy indie bundle-ben igen olcsón megkaptam. Az eleje nagyon tetszik, főleg amikor beértem a városkába, és a kocsmában svéd sramlizene szólt élőben - nagyon durva. A másik cím, ha megunnám a Kratert, a Steamen fillérekért beszerzett Legend of Grimrock lesz. No persze ha a Windows 7-et sikerül visszaállítani...



Mocsy - Egy rövid kis összehasonlító cikket írok a Hawkenről és a nagy vetélytársról, a Mechwarrior Online-ról. A Hawkenben már vannak magas szintű lépegetőim, így most a MWO jön. Mellette természetesen lesz még egy kis WoW is, de csak nagyon óvatosan, közeleg a lapleadás, inkább oda koncentrálok.



Sophiaso - Úgy néz ki, hogy eléggé a Gyűrűk Ura-univerzum körül fog forogni a hétvégém, ugyanis azt tervezem, hogy befejezem a zseniális LEGO Lord of the Rings-et, majd pedig elkezdem a War in the North-ot. Előbbi hihetetlenül szórakoztat, nagy rajongója vagyok a legós témának, és a filmek legós játékadaptációi talán kivétel nélkül nagyon jól sikerültek, ráadásul ez még a kedvenc fantasy világomban is játszódik! :) Egy gyűrű mind fölött!



HP - "Tesztíráshoz szól a nóta, rámentem a zombi-módra" - ezt a népi rigmust dúdolgatom éppen, miközben a Call of Duty: Black Ops II Revolution DLC-t tesztelem, és a Turned nevet viselő zombis játékmód levett a lábamról. Itt mindenki zombi, aki először megtalálja az ellenszert a pályán, az emberré változik, kap is hozzá szép fegyvert. A többiek ilyenkor megkívánják, indul a vadászat, az élőhalottak gyorsabbak, a zsákmány pedig tüzel (fegyverrel mármint, nem mint a macskák). Óriási zseni, Daev és jómagam egymás anyját ezerszer elmondtuk már mindennek, kihozza ez a játék a tiszteletet az emberből. Érdemes kipróbálni.



Nightwolf - A hétvégét családias körben töltöm, ezért inkább az evésről és az ivásról, valamint a gondolatok kicseréléséről fog szólni - no, meg rengeteget ölelkezünk barátilag. Ámde többen is igen komolyan nyomják a gamer ipart, ezért ha bírja a laptopom szuflával, akkor befigyel egy kis Diablo 3, mert a napokban végre kiesett egy csinos Immortal mellvért. Ja igen, van a famíliában egy vagány csajszi, akinek nagyobb a szája mint az esze, így folyamatosan meg kell őt alázni Mortal Kombatban!



Hunter - Omerta: City of Gangsters, hiánypótló menedzser játék a blues és az öltönyök korában, de erről bővebben majd a 2013/02-es GameStar hasábjain. Mondjuk emellett másra nagyon nincs is időm, de esténként azért még belefér egy kis Pixel People. Ez egy iOS-re megjelent városépítős játék, ami így első hallásra talán unalmasnak is tűnhet, de a pixel art stílus és a munkás „klónok” kikísérletezésének összetettsége egészen egyedivé teszi. Mivel ingyenes a cókmók, nem is szaporítom tovább a szót, akinek van iCucca, az fogja, töltse!



Paca - Nem lehet megunni, soha-soha nem lehet megunni! Ez a dalocska jár a fejemben, ugyanis nem tudom letenni a Joe Danger iOS-es verzióját. Így a vége felé már egész nehéz. Emellett futok még pár kört a Karatekával, mert az igaz szerelem még mindig nem tört át minden gátat. Ha marad időm, akkor a The Cave-ben is haladok egy kicsit, szerintem zseniális.



Daev - Azt hiszem ez most nem is kérdés, kijött a Black Ops 2 DLC-je és most úgy tűnik, hogy lesz időm egy kicsit játszani is vele. Az új gungame-alapú Zombimód zseniálisra sikeredett és alig várom már, hogy szintén zombirajongó HP barátomat telepumpáljam ólommal. Illetve tegnap este befejeztem a Dragon Age II-t. Nem tudja valaki, hogy az első részhez méltó történetet majd DLC-n kapjuk, vagy ez tényleg ennyi lett volna?!

 

Gulius - Engem továbbra is fogva tart a nosztalgia, vagy valami más, mert a mostanában kijött játékok közül egyik sem tud lekötni. Előkapartam hát a Fable 2 című csodát, és mostan totál elvagyok, pimaszkodom az ártatlan falusiakkal, elcsábítom a szende szüzeket és nagyokat sétálok Blökivel a vadregényes Bower Lake körül.



Dudu - Hírezés és Gengszterosztag kritikaírás mellett egy jóféle FIFA 13 házibajnokságon fogok indulni, ahol legrosszabb esetben is csak második lehetek, mivel összesen ketten játszunk majd. A FIFA remek időtöltés élő ellenfelek ellen, főleg akkor, ha egy légtérben tartózkodunk velük, így sok-sok vicces pillanatot élhetünk át együtt. Ha a labdabűvölés után marad időnk, kipróbáljuk a The Cave-et kooperatív stílusban, mivel fejtörőket megoldani mindig jó érzés, főleg akkor, ha ilyen kellemes csomagolásban érkeznek. A nap végén pedig becsusszanhat még egy kis Blur is, de csak azért, mert a Split/Second-del trükközni kell, ha PC-n akarjuk kontrollerrel irányítani.



EndreMan - Elkövettem azt a hibát, hogy megint Fifa 13-azni kezdtem... Miután 3 hátralévő meccsen csak 1 győzelem (3 pont ugye) kellett volna, hogy az első osztályba jussak, és azóta zsinórban kb 15x kaptam ki úgy, hogy már a harmadosztályból fogok kiesni, megérett bennem a gondolat, hogy megírom valamelyik hétvégén a GSO-ra az én kis "FIFA szubjektív" cikkemet. Az a helyzet ugyanis, hogy nyerni 15 meccset zsinórban, majd ugyanennyit veszteni bármiféle befolyásolás nélkül majdhogynem lehetetlen, statisztikailag nem túl sok rá az esély, de legalábbis semmilyen sportban nem fordult még nagyon elő. Na, de egyelőre elég is ennyi, a többit a cikkben majd...



Chavalier - A demó után vegyes érzésekkel vágtam bele a Dead Space 3-ba, de rá kellett jönnöm, hogy jó ez. Változatosabb és hosszabb mint az elődök, ráadásul az opcionális missziók sem unalmasak. Parázni is lehet bőven, hiszen az első harmada gyakorlatilag főhajtás a 2008-as Dead Space előtt.



kacor - Kevés szabadidőmben a Might and Magic: Clash of Heroes (iOS) multiját tolom, amikor pedig nem, akkor az egyjátékos módot. És még csak a jéghegy csúcsát kapargatom.



Szada - Alapjában véve a hétvégén nyomtam az ágyat egy fránya betegségnek köszönhetően, de ha sikerül valamilyen csoda folytán magamhoz térni, akkor abban reménykedem, hogy azon szerencsések között leszek, akiket meghívnak a The Elder Scrolls Online zárt bétájába, mert megérzéseim szerint az biza' akkorát fog durranni, mint egy kisebb atom.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)