Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Egyesek hivatásból, egyesek kedvtelésből, de egy dolog közös a GameStar csapatában: mindenki játszik. Lássuk, mivel ütik el a hétvégét a szerkesztők.

Hirdetés

Paca

Flatline jóvoltából most nálam pihen - inkább izzad - egy PlayStation 3 jó pár játékkal, így végre pótolhatom a többéves lemaradást. Először valószínűleg a The Last of Ust viszem végig, majd az Unchartedeken a sor, amire amolyan desszertként elmajszolom a Heavy Raint. Elvétve beszúrok egy kis LittleBigPlanetet is. Aztán beugrik, hogy jövő héten HP szabadságon lesz, úgyhogy Daevvel ketten látjuk el a GSO szerkesztői feladatait, szóval ha ezt mind nem tudom egy hétvége alatt megcsinálni (MFHA!), akkor bizony tényleg pihen majd a PS. Remélem ezek közül legalább az egyik célt sikerül teljesíteni.

 
mazur
 
Akkor én kérem addig a Little Big Planetet, hogy megkönnyítsem a választást. Az új Batman amúgy is bentfelejtődött a szerkiben. :(
 

HP

"Azért játszom, mert dolgozom" alapú szabadidős elfoglaltság következik, How to Survive és World of Tanks Xbox 360 Edition megy gőzerővel, amelyekből teszt is születik, utóbbi egyébként konzolos fejemnek meglepően kellemes és újszerű móka, nem nagyon volt még ilyesmi mifelénk (tanyán). Az viszont biztos, hogy egy PC-s WoT játékos sírva röhögne.

daev

Kicsit rákattantam a How to Survive-ra, de hamarosan végzem is vele, úgyhogy utána jöhet az Assassin's Creed IV: Black Flag, ami nagyon valószínű, hogy a hétvégém elég mackós részét kitölti majd. Nem is fog ártani, ha sietek egy kicsit, mert már csak pár nap és itt lesz a Call of Duty: Ghosts is, amibe bizony bele kell pakolnom elég sok órát, hogy egy korrekt tesztet tudjak írni majd belőle. 

 
Szada
 
Dark Matternyüstölés lesz ezerrel, amelyből majd teszt is készül, remélhetőleg pozitív pontszámmal és hangvétellel. Majd meglátjuk.
 

Flatline

Na, gondoltam, hogy Paca azért nem érkezett meg az állítólag NAPTÁRBA(1998 szint, igen...) beírt League of Legends tréningre, mert a Ps3-ammal szüttyög. Az oké, hogy gyömöszöli a zombikat, mert jó, de innen üzenem, hogy leszel szíves felhúzni valamikor a bélésed LoL-ozni is, vagy kénytelen leszek kienni a háztartásotokat, ha legközelebb arra járok, anyudféle melegszendvicsekből. Ja, a hétvégi játék pedig a sok Walking Dead epizód (sorozat, nem a játék, az már kiv an végezve...) mellett némi kis Bioshock Infinitelesz, mert 4 óra játék után megálltam a megjelenés napján és ideje lenne kicsit Elizabethezni. 

Dudu

Egy kis Splinter Cell: Blacklist sosem árt, ahogy a BioShock 2: Minerva's Den DLC sem, pláne most, hogy ingyenes, és van hozzá magyarítás. De ha mindez nem lenne elég, belevetem magam a fiatal(abb) Sötét Lovag kalandjaiba is, plusz tesztelem a Warface-t, hogy a következő számban jól megmondjam nektek, mit alkotott a Crytek a F2P böngészős lövöldék piacán (van ilyen egyáltalán?!). No és mielőtt elkezdenétek irigykedni, mennyi mindenre van időm, jön a csavar: mindezt csak egy tökéletes világban tudnám megtenni, de mivel ez nem az, és jövő héten ZH-t írok egy őrületes tantárgyból, a hétvégém a könyvek bűvöletében telik majd. 

 

Nightwolf

Mocskosul szegény vagyok, ezért az ingyenes Path of Exile ugrott fel a gépemre. Amit eddig láttam belőle, az tetszetős, de még nem váltottam vele nyelves csőrit, hisz csak az udvarlási szakaszban vagyunk... Szeretném, ha nem csak egy éjszakás kaland lenne, így a hétvégén engedem, hogy flörtöljön velem. Aztán mehet az ajtóstul a...

Eprespuszedlee

Szombaton céges rendezvényen vagyok, úgyhogy vasárnap muszáj megnyomnom a reset gombot. Ha sikerül újrabútolnom, akkor elkezdem a Path of Exile-t, mert Wolfy nyaggat, hogy próbáljam már ki: ingyenes, játszhatnánk vele együtt, pofásan néz ki, nagyon szerteágazó a fejlődési lehetőség egy kaszton belül... bla bla bla. Olvasva, hogy mit írt az előbb a játékkal kapcsolatban, picit furcsának találom, hogy ennyire ajánlgatja nekem. Elbizonytalanodtam.
Mindenesetre mindenki használja ki, hogy egy órával többet alhat - vagy játszhat - vasárnapra virradóan!! Ne felejtsétek el visszaállítani az időmérőket!

Mocsy

A hétvégén rokonlátogatás és cikkírás lesz felváltva, talán egy kis Panzer General Online belefér, de ennél több előreláthatóan nem. Talán nem is baj, az utóbbi két napban 15 órát toltam az új Batmant, ideje kicsit pihentetni.

Hunter

League of Legends. Nem tudok leállni. Őszintén hiszem, hogy sikerülni fog még a szezon zárás előtt valamilyen formában megszerezni a Silver kitűzőt és az azzal együtt járó jóságokat. Csak azt sajnálom, hogy későn kaptam észbe így a Victorious Elise már biztosan kimarad. Egyébként még a Merc Elite bétateszt van tervben a hétvégére, de arról előre nem lőnék le semmit, úgy is olvashatjátok majd véleményemet a következő GameStar oldalain.

BZ

Ezt a pár szót is telefonról írom, ugyanis kijött Androidra a Plants vs. Zombies 2... Ennyi, kazuár lettem... Na jó, azért a Goodbye Deponiát még be kéne fejezni, és a Dishonored GOTY megvárja, hogy visszatérjek hozzá, ha kimarhultam magam. Este meg koncert, akkor mások idegein játszom, valamint söröskorsón.

Sophiaso

Mozgalmas hétvégének nézek elébe, így "a gépen" is csak egy-egy Just Dance 2014-ezésre jut majd idő.

Chavalier

Chava kollégáról az elmúlt pár napban nem hallottunk, a hírek szerint az Assassin's Creed IV: Black Flag tesztjével van elfoglalva. Szerintünk még él.

 
Gyu
 
Miután felfedeztem annak igen érdekes ízét, miszerint miniszterelnöknek lenni jó, így tovább tolom a Democracy 3-at. Még mindig tetszik a böngészős Battle Pirates, még mindig napirenden van a dobóhátvéd újonc az NBA 2K14-ben. A Fallen Enchantressnek új tapasza jelent meg, ami, feltétlenül kipróbálandó!
 
 
RG
 
Teljesen beszippantott az Euro Truck Simulator 2 és a TSM Map 4.1.1, szóval részemről egész hétvégén az országutakat fogom járni, miközben tépem a maradék hajam, mert random módon olyan 20-40 percenként kidob a játék az asztalra (PC rulez!). Aztán ha végleg elegem van, akkor Alien Rage Unlimited, mert az Úr hangja írt egy e-mailt a héten, hogy ebből cikknek kell születnie!
 

Jövő héten meg is jelenik az Assassin's Creed IV: Black Flag, amit a GameNighton ki is próbálhattok, de addig is meséljétek el, hogy ti milyen játékokkal töltitek a hétvégét. Vagy valami más van tervben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)